کد خبر: ۱۳۴۲۲۰
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - 2016December 11
هاشمی با بیان این که در دوران گذشته، شاهد رشد بی‌رویه توسعه آموزش عالی در کشور بودیم، یادآور شد: وجود مجتمع عالی آموزش سلامت هم بسیار مهم است زیرا به تربیت نیروی انسانی بومی مورد نیاز این منطقه می‌پردازد و رشته‌های جدیدی در آینده ایجاد خواهد شد.
شفا آنلاین>سلامت>وزیر بهداشت با بیان این که شهرستان خاش نقش بسیار مهمی در استان سیستان و بلوچستان دارد و موقعیت آن استراتژیک است، گفت: پیشرفت و توسعه این استان می‌تواند مرهون رشد شهرستان خاش باشد.

به گزارش شفا آنلاین، دکتر سید حسن هاشمی پیش از ظهر یک‌شنبه در حاشیه افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی شهرستان خاش، با تاکید بر ضرورت ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهرستان اظهار کرد: افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی در شهرستان خاش، نیازمند طی کردن مراحلی است.

وزیر بهداشت  با بیان این که استانداری سیستان و بلوچستان و وزارت بهداشت معتقدند که زیرساخت‌های این شهرستان باید توسعه یابد، گفت: البته نیاز به ساخت بیمارستان جدید وجود دارد و امیدواریم که سازمان برنامه و بودجه نیز موافقت کند و هم‌چنین نماینده مردم خاش در مجلس نیز برای تامین اعتبارات مورد نیاز آن پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

هاشمی با بیان این که شهرستان خاش دارای سهمیه تحصیلی در رشته‌های پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی و پرستاری در مقاطع تخصصی و فوق تخصصی از طریق کنکور است، افزود: در تخصص‌هایی مانند اورژانس و پزشک خانواده می‌توان از پزشکان عمومی علاقه‌مند بهره برد و برای آن‌ها سهمیه در نظر گرفت.

او ضمن تاکید بر لزوم ارتقای مجتمع عالی سلامت شهرستان خاش، گفت: تبدیل این مجتمع به دانشکده تابع مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی است و طبق مصوبه این شورا به شهرهای کم‌تر از 500 هزار نفر جمعیت نمی‌توان مجوز دانشکده را داد.

هاشمی با بیان این که در دوران گذشته، شاهد رشد بی‌رویه توسعه آموزش عالی در کشور بودیم، یادآور شد: وجود  مجتمع عالی آموزش سلامت هم بسیار مهم است زیرا به تربیت نیروی انسانی بومی مورد نیاز این منطقه می‌پردازد و رشته‌های جدیدی در آینده ایجاد خواهد شد.

وزیر بهداشت در خصوص تحقق مصوبات سفر سال گذشته خود به استان سیستان و بلوچستان، گفت: اکثر دستورات سال گذشته در جریان است و برخی از آن‌ها مانند کلینیک تخصصی الزهرا (س) خاش، بلوک‌های زایمانی، تخت‌های ویژه و تجهیزات پزشکی مورد نیاز امروز به بهره‌برداری می‌رسد و پروژه‌های در دست اجرا در این استان، تا قبل از پایان دولت افتتاح می‌شوند که طرح توسعه اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) خاش یکی از نمونه‌های آن است.

وی با بیان این که ساخت بیمارستان سراوان که سال‌ها متوقف شده بود، با سرعت مناسبی در حال اجراست، افزود: این بیمارستان می‌تواند تحول عظیمی در حوزه درمان سراوان ایجاد کند. در دلگان و فنوج، مرکز درمان بستر تکمیل می‌شود و در شهرستان‌های سرباز و نیکشهر نیز اقدامات مناسبی انجام شده است.

وزیر بهداشت با اشاره به ارتقای تخت‌های ویژه در شهرستان ایرانشهر، گفت: بخش ام آر آی و سی تی اسکن در ایرانشهر راه‌اندازی شده و مراکز بهداشتی هم ساخته و نوسازی شده است. تبدیل دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی در ایرانشهر نیازمند تلاش بیش‌تر است و باید جراحی‌های پیشرفته نیز در این شهرستان انجام شود.

دکتر هاشمی در پایان از مهندس هاشمی، استاندار استان سیستان و بلوچستان به دلیل حمایت از حوزه سلامت تقدیر و تشکر کرد.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۰
0
0
افتتاح دانشگاه سلامت نیکشهر حقیقت داره و چ تاریخی است
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: