اصلی ترین عامل ایجاد آبله مرغان انتقال آن از فردی به فرد دیگر است و اگر مراقبت های اولیه انجام شود، این عارضه بیماری خطرناکی به حساب نمی آید.
تمام مواد طبیعی و گیاهی که موجب پاکسازی معده و کبد شده و دارای طبع خنک و معتدل هستند در درمان آبله مرغان تاثیر چشمگیری دارند.
به گزارش شفا آنلاین،حیدر
عظمایی پژوهشگر طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی
پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: آبله مرغان یک بیماری عفونی است که عامل
ایجاد آن ویروس است.
وی اظهار داشت: اصلی ترین
عامل ایجاد آبله مرغان انتقال آن از فردی به فرد دیگر است و اگر مراقبت های
اولیه انجام شود، این عارضه بیماری خطرناکی به حساب نمی آید.
این
پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: در گذشته کودکان بیشتر به آبله مرغان مبتلا می
شدند اما امروزه این بیماری بیشتر در بزرگسالان مشاهده می شود و شخصی که در
کودکی به این بیماری مبتلا نشده است در سنین بزرگسالی احتمال ابتلا به آن
وجود دارد.
عظمایی تاکید کرد: بروز بیماری آبله مرغان بیشتر در فصل پاییز به خصوص زمستان اتفاق می افتد.
وی
اشاره کرد: علائم آبله مرغان به شکل بروز دانه های قرمز، ملتهب و آبدار در
بدن است، همچنین تب، سردرد خفیف و گاهی درد معده از علائم ایجاد آن
است.
این پژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: افرادی که
آبله مرغان می گیرند اساسا دچار ضعف سیستم ایمنی بدن هستند و درمان آن با
توجه به شدت آن متفاوت است.
عظمایی گفت: این
بیماری در برخی افراد گاهی بدون درمان برطرف می شود و در برخی به دلیل شدت
عوارض بیماری، بستری فرد مبتلا زیر نظر متخصص ضرورت می یابد.
وی
بیان کرد: شدت آبله مرغان در کودکان خفیف و معمولا در بزرگسالان شدید است،
مشکلات عفونی و سرفه های شدید، خواب آلودگی های غیر طبیعی، نداشتن تعادل و
تیرگی نقاط قرمز همه نشان دهنده عفونت و تشدید عوارض این بیماری است.
این
پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: افراد مبتلا به آبله مرغان باید از غذاهای سرخ
شده، سنگین، فست فودها ، بودار و محرک پرهیز کنند.
عظمایی
با بیان اینکه تمام مواد غذایی که موجب پاکسازی معده و کبد می شوند و
دارای طبع خنک و معتدل هستند در افراد مبتلا به آبله مرغان مفید است، تاکید
کرد:استفاده از عرق شاطره کاسنی، آب خرفه به همراه سکنجبین، انواع آش ها و
سوپ ها،آب لیموشیرین، هندوانه، اسفرزه، آب سیب، خاک شیر، تخم شربتی به
دلیل طبع خنک و معتدل آن موجب کاهش عوارض آبله مرغان، شستشوی معده و کاهش
تب می شوند.
وی افزود: همچنین مخلوط سدر و ماست به همراه شاتره و گل ختمی حدود یک ساعت بر روی پوست، موجب کاهش خارش و حساسیت در فرد می شود.
این
پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: خوردن لیمو ترش تازه و جوشانده عناب ناشتا به
مدت 21 روز موجب درمان افراد مبتلا به آبله مرغان می شود.
عظمایی تاکید کرد: همچنین استفاده از لباس های نخی و تحریک نکردن نواحی مبتلا به آبله مرغان در هنگام استحمام توصیه می شود.
وی یادآور شد: استفاده از روغن شترمرغ، روغن بابونه یا عصاره آلوئه ورا می تواند موج از بین رفتن جای آبله مرغان در پوست می شود.