کدوتنبل سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و پوست را در برابر آسیب مقاوم و سرعت درمان را تسریع می بخشد
شفا آنلاین:یک
متخصص تغذیه گفت: کدوتنبل به دلیل کالری پایین و کربوهیدرات کمی که دارد
گزینه مناسبی برای رژیم غذایی است و به علت وجود فیبر های فراوان، مدت
طولانی در سیر نگه داشتن شما نقش دارد
به گزارش شفا آنلاین،سحر عابدینی متخصص تغذیه گفت:
کدوتنبل سرشار از ویتامین A و مؤثر در پیشگیری از پیری است، آنتی اکسیدان
های موجود در آن در مقابل سرطان محافظ هستند و فیبر کدو می تواند سطح
کلسترول را در حالت مناسبی نگه دارد.
وی اظهار
داشت: کدوتنبل سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود
و پوست را در برابر آسیب مقاوم و سرعت درمان را تسریع می بخشد، مصرف سبزی
های نارنجی رنگ مانند کدو در آش و سوپ در فصل زمستان یا در کنار فلفل، پیاز
قرمز و چغندر به شادابی پوست کمک می کند.
عابدینی
ادامه داد: کدوتنبل به دلیل کالری پایین و کربوهیدرات کمی که دارد گزینه
مناسبی برای رژیم غذایی است و با برخورداری از فیبرهای فراوان مدت طولانی
در سیر نگهداشتن افراد نقش دارد.
این متخصص
تغذیه تصریح کرد: این سبزی با داشتن ویتامین E منبع خوب آنتی اکسیدان است
که می تواند در کاهش التهاب و محافظت در برابر سرطان مؤثر باشد، همچنین
ابتلا به بیماری آلزایمر را به تعویق می اندازد.
وی تاکید کرد: منیزیم موجود در کدوتنبل به درمان افسردگی کمک می کند. این ماده معدنی طبیعی احساس آرامش به ارمغان می آورد.
عابدینی یاد آور شد: کدو تنبل به دلیل وجود ویتامین های A و C سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری تقویت می کند.