کد خبر: ۱۳۲۷۳۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۰۹ آذر ۱۳۹۵ - 2016November 29
میوه بلوبری به علت داشتن آنتی اکسیدان های قوی می توانند سیستم ایمنی را تقویت کرده و به مبارزه با ویروس و باکتری ها پرداخته و به درمان زخم معده کمک شایانی کند.
شفا آنلاین:یک متخصص تغذیه گفت:فلاونوئید موجود در کرن بری ها می تواند به درمان زخم معده و تسریع روند بهبود آن کمک کند.
به گزارش شفا آنلاین،محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه گفت: کرن بری ها سرشار از فلاونوئید ها هستند که می تواند برای درمان زخم معده موثر واقع شوند. فلاونوئید می‌توانند رشد هلیکوباکتر پیلوری را کاهش داده و به تسریع روند بهبود کمک کنند.

وی ادامه داد: مواد غذایی دیگری هم که حاوی فلاونوئیدها هستند، مثل کرفس، پیاز، سیر و چای سبز همگی می‌توانند در کنار کرن‌بری برای کمک به درمان زخم معده مصرف شوند و بهتر است قبل از استفاده با پزشک مربوطه مشورت های لازم صورت گیرد.

عزیزی ابراز داشت: میوه بلوبری به علت داشتن آنتی اکسیدان های قوی می توانند سیستم ایمنی را تقویت کرده و به مبارزه با ویروس و باکتری ها پرداخته و به درمان زخم معده کمک شایانی کند.

وی بیان  داشت: گیلاس، کدو تنبل و فلفل دلمه‌ای هم از میوه‌ها و سبزی‌هایی هستند که مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان دارند. البته اگر هر کدام از این مواد غذایی باعث ایجاد ناراحتی در دستگاه گوارش شود، باید از ادامه مصرف آن خودداری کرد.

عزیزی با بیان اینکه زخم معده در طولانی مدت می تواند به سرطان معده تبدیل شود اظهار داشت: يكي ديگر از عوامل مهم در بروز سرطان معده كمبود سلنيوم، ويتامين E و آنتي‌اكسيدان‌هاست. 

سبزيجات و ميوه‌های تازه، به خصوص مركبات داراي آنتي‌اكسيدان‌هايي هستند كه از سرطان معده جلوگيري مي‌كنند. 

وی خاطر نشان کرد:امروزه به دليل زياده‌روي در مصرف مسكن‌ها ازجمله ديكلوفناك، بروفن و  آسپرين شيوع زخم معده افزايش یافته است. از طرف ديگر با بالا رفتن سن افراد عوارض ناشی از مسکن ها افزایش می یابد.

عزیزی یاد آور شد:از نظر علائم باليني، سرطان معده ابتدا فقط ممكن است باعث سوء هاضمه، درد خفيف معده، بي‌اشتهايي، كاهش وزن، سيري زودرس و ترش كردن شود. اگر فردي دچار اين علائم شود، به خصوص اگر بالاي 45 سال داشته باشد، حتما بايد آندوسكوپي انجام دهد.

برچسب ها: سرطان ، متخصص ، تغذیه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: