کد خبر: ۱۳۲۶۵۹
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۹ آذر ۱۳۹۵ - 2016November 29
نتايج پژوهش‌ها نشان مي‌دهد كه برخي مواد غذايي مانند فلفل‌ها براي بهبود علائم سرماخوردگي و كاهش وزن مفيد بوده و حاوي آنتي اكسيدان‌ها و تركيبات موثر در كاهش سرعت رشد سلول‌هاي سرطاني هستند.

شفاآنلاین>تغذیه>منظورمان از تندخوري سريع غذا خوردن نيست. منظورمان خوردن «غذاهاي تند» است كه آتش به زبان مي‌زنند اما اگر تحملش را داشته باشيد تاثير زيادي روي سلامت بدن دارند.


به گزارش شفاآنلاین،اكثر مردم غذاهاي تند را دوست دارند اما معمولا فقط به خاطر طعم مورد علاقه شان به خوردن آنها روي مي‌آورند. البته اكثر افراد نيز به دليل ترس از معده درد و بروز مشكلات گوارشي از مصرف غذاهاي تند خودداري مي‌كنند. غافل از اينكه مصرف ادويه‌هاي تند خدمت زيادي به سلامتي شان مي‌كند. نتايج پژوهش‌هاي اخير نشان مي‌دهد كه برخي مواد غذايي مانند فلفل‌ها براي بهبود علائم سرماخوردگي و كاهش وزن مفيد بوده و حاوي آنتي اكسيدان‌ها و تركيبات موثر در كاهش سرعت رشد سلول‌هاي سرطاني هستند. در ادامه فواید غذاهاي تند به طور خلاصه عنوان می‌شود.

پيشگيري از سرطان

برخي ادويه‌ها ضد سرطان هستند. زردچوبه حاوي كوركومين است كه يك آنتي اكسيدان قوي با خواص ضدسرطاني است. تركيب زردچوبه، فلفل سياه و روغن زيتون باعث فعال شدن هر چه بيشتر كوركومين مي‌شود. به عقيده برخي محققان كاپسايسين موجود در فلفل كه تندي آن را نيز باعث مي‌شود قدرت زيادي در نابودي سلول‌هاي سرطاني (سرطان خون) دارد و باعث كاهش سرعت رشد سلول‌هاي سرطاني پروستات مي‌شود.

كاهش وزن

اگر به دنبال لاغري هستيد بدانيد كه تند كردن غذاها به كاهش سريع وزن كمك زيادي مي‌كند. براي اين منظور فلفل، زردچوبه، دارچين و چوب ميخك را دريابيد. اين ادويه‌ها قادر هستند تا اثرات منفي چربي‌هاي جذب شده از طريق مواد غذايي را كاهش دهند. تركيب اصلي فلفل يا همان كاپسايسين يك تركيب ترموژنيك است كه باعث افزايش سوخت و ساز بدن مي‌شود.

قلب سالم

نتايج پژوهش‌ها نشان مي‌دهند كه در كشورهايي كه غذاهاي تندي مصرف مي‌كنند خطر بروز سكته‌هاي قلبي و مغزي كمتر است. دليل آن وجود فلفل و ادويه‌هاي تندي است كه اثرات منفي كلسترول را كاهش مي‌دهند و باعث بهبود عملكرد قلب مي‌شوند. كاپسايسين با التهابي كه عامل مشكلات قلبي است، مقابله مي‌كند.

افزايش ويتامين‌های بدن

افزودن فلفل به غذاها به دريافت ويتامين‌ها و مواد معدني توصيه شده كمك مي‌كند. فلفل‌هاي سبز و قرمز حاوي ميزان متعددي مواد معدني و همچنين ويتامين C هستند. ويتامين C باعث كاهش دوره ي سرماخوردگي مي‌شود و از ابتلا به سرطان و بيماري‌هاي قلبي پيشگيري مي‌كند. توصيه مي‌كنيم از مصرف فلفل دلمه‌اي نيز غافل نشويد.

برچسب ها: غذای تند ، کاهش وزن ، سرطان
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: