به گزارش شفاآنلاین، دکتر حمیدرضا اصلانی با اشاره به علل بیماری«شانههای یخ زده»، افزود: دلیل بروز این عارضه به صورت کامل شناخته نشده و در افراد میانسال و مسن بروز می کند، البته این بیماری در افراد مبتلا به دیابت ۱۲ برابر شایع تر است.
این جراح شانه در ارتباط با شکستگیهای شانه اظهارداشت: درمان این شکستگیها سخت و پیچیده است و باید بسیار با دقت انجام گیرد.
وی افزود: شکستگی مفصل شانه معمولا در آسیبهای با شدت زیاد مثل تصادفات وسایل نقلیه و سقوط از ارتفاع در افراد جوان دیده میشود و به همین خاطر شکستگی شانه در بسیاری اوقات با آسیب به دیگر قسمتهای بدن مثل آسیب به جمجمه یا ستون مهره یا آسیب به ریه و شکستگی دنده ها همراه است.
اصلانی گفت: درمان شکستگی استخوان شانه به صورت درمان غیر جراحی بوده ودر بعضی از انواع شکستگی های مفصل شانه مانند شکستگی گردن آناتومیک و جراحی و شکستگی های چند قطعه ای با جابجایی وجود دارد، ممکن است نیاز به عمل توسط جراح شانه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه تصادفات و آسیبهای هنگام ورزش ممکن است صدمات ناحیه شانه را به همراه داشته باشد، افزود: بعد از مشکلات ارتوپدی ستون فقرات و زانو مشکلات شانه شایع بوده و درمان آن بسیار حائز اهمیت است.
این فوق تخصص آرتروسکوپی و جراحی شانه ادامه داد: ضربات به شانه ممکن است منجر به شکستگی، در رفتگی شانه و یا پارگی تاندون روتاتورکاف گردد که نیاز به بررسی با MRI داشته و در صورت پارگی کامل نیاز به جراحی و ترمیم پارگی خواهد داشت.
اصلانی در ارتباط با بیماری شانه یخ زده گفت: در این بیماری مفصل شانه دردناک و حرکات آن بسیار محدود میشود.
وی ادامه داد: این مشکل عمدتاً عمدتا بدون علل خاص در افراد میانسال بروز میکند و این مشکل در افراد مبتلا به دیابت شایعتر است.
این فوق تخصص آرتروسکوپی و جراحی شانه خاطرنشان کرد: درمان شانه یخ زده عمدتاً از طریق تزریق داخل مفصل به طور مثال PRP یا تزریق با کورتون بوده و در مواقعی که این روش موثر واقع نشود از جراحی استفاده خواهد شد.