کد خبر: ۱۳۱۵۳۷
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۹ آبان ۱۳۹۵ - 2016November 19
بررسی‌ها نشان می دهد، افزایش قندخون، برای هر 10 میلی‌گرم در هر دسی لیتر خطر ابتلا به تولد کودک با نقص مادرزادی قلب را هشت درصد افزایش می‌دهد.
شفا آنلاین>سلامت>محققان دریافتند قندخون مادر در دوران بارداری با خطر نقص قلب کودک ارتباط دارد.

به گزارش شفا آنلاین، نتایج مطالعات جدید نشان داده است، افزایش میزان قندخون یک زن در اوایل بارداری ممکن است، خطر ابتلا کودک به نقلص مادرزادی قلب را افزایش دهد.

دکتر امی حله از دانشگاه استنفورد در کالیفرنیا قند خون 19 هزار زن باردار را در طول سه ماه اول بارداری  اندازه‌گیری کرد.

نتایج بررسی‌ها نشان داد، افزایش قندخون، برای هر 10 میلی‌گرم در هر دسی لیتر خطر ابتلا به تولد کودک با نقص مادرزادی قلب را هشت درصد افزایش می‌دهد.

هنوز علت دقیقی برای این موضوع مشخص نشده است، اما این مطالعه برای اولین‌بار است که ارتباط بین سطح قندخون مادر در اوایل بارداری و خطر ابتلا به نقص قلب کودک را بررسی می‌کند.

محققان اظهار کردند: بیماری مادرزادی قلبی زمانی است که قلب به طور معمول در دوران جنینی رشد نمی‌کند و از هر 1000 نفر، هشت نفر یا حدود یک درصد، با این نقص تولد مواجه می‌شوند.

دیابت بارداری با رژیم غذایی، دارو و گاهی انسولین قابل درمان است و بررسی سطح قندخون زن باردار باید قبل از بارداری انجام شود تا از بروز بیماری‌های قلبی مادرزادی جلوگیری شود و جان بسیاری از نوزادان نجات یابد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: