اگر روزی یک عدد خیار بخورید از سرما خوردگی در فصل پاییز و زمستان در امان هستید.
شفا آنلاین:محمد عبداللهی نیک آبادی محقق و پژوهشگر طب اسلامی بیان
کرد: از آنجایی که خیار دارای ویتامین های آ، سی و انواع ویتامین ب و
همچنین حاوی کلروفیل، اسید فولیک، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، منگنز،کلسیم و
سلولوز است، توصیه می شود در طول روز حداقل یک خیار بخوریم.
به گزارش شفا آنلاین،عبداللهی
نیک آبادی ضمن اشاره به این موضوع که خیار خنک کننده بدن و تسکین دهنده
عطش است، ادامه داد: این میوه برای مبتلایان به سوزش و بند آمدن ادرار
بسیار مفید بوده و با توجه به خاصیت حل کنندگی اسید اوریک و اورات در درمان
نقرس نقش مهمی دارد.
وی با بیان اینکه خیار
تصفیه کننده طبیعی خون است، افزود: خوردن، بوییدن و مالیدن خیار به پیشانی
در رفع سردرد و قطره قطره ریختن آب خیار در بینی و بوییدن آن جهت از بین
بردن گرفتگی، بی حوصلگی و کم خوابی مفید است.
این
پژوهشگر طب اسلامی ضمن تاکید بر اینکه خیار و تخم خیار برای درمان دیابت و
بیماری های قندی بسیار مفید است، اظهار داشت: از ورقه خیار برای رفع قرمزی
چشم استفاده می شود و اگر این میوه همراه غذا در سالاد خورده شود، به
درمان یبوست کمک می کند.
عبداللهی نیک آبادی
عنوان کرد: آشامیدن آب خیار در رفع اکثر تب های شدید، تسکین حرارت خون
وصفرا، ازبین بردن التهاب معده، پاک کردن کبد، دفع سنگ کلیه و مثانه و
همچنین بهبود یرقان سودمند است.
وی ابراز داشت:
اگر روزی یک عدد خیار بخورید از سرما خوردگی در فصل پاییز و زمستان در امان
هستید و برای از بین بردن صفرا و اسید خون از خیار دارای تخم زرد، کاملا
رسیده و بدون نمک استفاده می شود.
این پژوهشگر طب
اسلامی اشاره کرد: خیار برطرف کننده غصه و افسردگی است و با حلقه حلقه
کردن خیار و قرار دادن آن روی پوست می توان برای از بین بردن چین و چروک و
چربی پوست و همچنین حفظ لطافت و تازگی آن استفاده کرد و ضماد خیار برای
خارش، اگزاما و تحریکات جلدی پوست بسیار موثر است.
عبداللهی
نیک آبادی خوردن خیار قبل از غذا را در هضم مواد عذایی بسیار موثر دانست و
یاد آور شد: کسانی که مشکل معده، رماتیسم، زخم روده و اثنی عشر، ورم کلیه و
سنگ کلیه دارند باید از خوردن خیار شور بپرهیزند.
وی
توصیه کرد: برای جلوگیری از نفخ بهتر است بعد از خوردن خیار عرق نعنا یا
مقداری آب جوش همراه نبات بخورید و کسانی معده ضعیف دارند و دچار سوء هاضمه
هستند بهتر است خیار را همراه عسل یا مویز بخورند.
عبداللهی
نیک آبادی اذعان داشت: برای از بین بردن یبوست در دوران بارداری مصرف خیار
توصیه می شود و همچنین خوردن پوست خشک خیار سبز زایمان را آسان می کند و
لازم به ذکر است زنان حامله قبل از درد باید از مصرف خیار خود داری کنند.