شفا آنلاین: این فصل مملو از کدوحلوایی است که اتفاقا خواص
بسیاری هم دارد، از این رو شاید بد نباشد برای وعده های غذایی خود از این
ماده خوراکی استفاده کرده و در روزهای سرد پاییز و زمستان غذاهای متنوعی
تهیه کنید.
به گزارش شفا آنلاین:مواد لازم:- ۲ پیمانه آرد
- سه چهارم پیمانه شکر
- ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۲ قاشق چایخوری ادویه پای کدو حلوایی*
- ۲ قاشق چایخوری نمک
- ۱ ¼ پیمانه پوره کدو حلوائی
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده
- روغن سرخ کردنی
برای روکش:- سه چهارم پیمانه شکر
- ۳ قاشق غذاخوری ادویه پای کدو حلوائی
طرز تهیه:
1. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بیکینگ پودر، ادویه پای کدو حلوائی و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. در یک کاسه دیگر، پوره کدو حلوائی، تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید.
3. سپس محتویات هر دو کاسه را به هم اضافه کرده و هم بزنید.
4. درون یک قابلمه متوسط، روغن سرخ کردنی ریخته و بگذارید تا دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شود.
5. در این فاصله، به اندازه یک گردو از مواد را برداشته و در دست قلقلی کرده و سپس به مدت ۴ تا ۵ دقیقه درون روغن سرخ نمایید.
6. پس از طلایی شئن مواد، آنها را از روغن کشیده و روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
7. در آخر نیز، در یک کاسه کوچک، ادویه پای کدو حلوائی و شکر را با هم مخلوط کرده و قلقلی های کدوحلوائی را درون آن بغلتانید.
نکته: برای
تهیه ادویه مخصوص پای کدو حلوائی لازم است ۲ قاشق غذاخوری دارچین، ۱ قاشق
غذاخوری زنجبیل، ۱ قاشق غذاخوری جوز هندی و نصف قاشق غذاخوری میخک را با
یکدیگر مخلوط کنید.