به گزارش شفا آنلاین،وی افزود: این بیمارستانها فکر میکنند این اقدامات هزینه زیادی دارد و خریدار خدمت این پول را به آنها نمیدهد؛ در نتیجه بهتر است به این بحث ورود نکنند.
رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، در ادمه تاکید کرد: مراقبتهای ساعت اول تولد نوزاد بسیار حیاتی است و مشخص شده نوزادی که در بیمارستان همراه مادر ترخیص میشود اگر در آغوش مادر شیر خورد، تقریبا دیگر شیر خشک نخواهد خورد. اما اگر برخی رفتارهای نادرست و عملکردهای نادرست برای مادر و نوزاد در ساعت اول رخ داده باشد و نوزاد با شیرخشک تغذیه شده باشد و نتواند از شیر مادر تغذیه کند، در آینده بسیار بیشتر از سایر نوزادان از شیر خشک تغذیه میکند.
کلانتری در ادامه تصریح کرد: مهمترین اقدامی که ما در کمیته تغذیه با شیر مادر به وزارت بهداشت توصیه میکنیم، اجرای دقیق برنامه تغذیه نوزاد در ساعت اول تولد با شیر مادر و هم تختی و هم آغوشی نوزاد با مادر بلافاصله بعد از تولد است. برای اینکار نیز کارگاههایی در سراسر کشور برگزار میشود و کارشناسان مربوطه، این مباحث را به متخصصان زنان، کودکان و بیهوشی آموزش میدهند و تا جایی که امکان دارد سزارین کاهش یابد تا فرصت ارتباط ساعت اول مادر و نوزاد از دست نرود.
به گفته رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، اگر مادر ناچار به انجام سزارین شد، بهتر است از بیحسی موضعی استفاده شود و مادر و نوزاد با هم ارتباط داشته باشند. تمام این اقدامات نیز در اتاق عمل انجام شود و مادر و نوزاد همراه یکدیگر به بخش بستری بازگردند.