اثر معجزه آسای دارچین را می توان در کاهش حساسیت به انسولین، کندکردن تجزیه کربوهیدرات ها و کاهش 29 درصدی سطح قندخون مشاهده کرد.
شفا آنلاین:محمد حسین عزیزی رییس انجمن صنایع غذایی ایران گفت:
اگر مبتلا به دیابت و ناچار به استفاده از انسولین هستید، می توانید با در
پیش گرفتن راهکارهای مفید تغذیه ای ، ورزش قند خون خود را تنظیم نمایید.
به گزارش شفا آنلاین،وی
ورزش منظم و روزانه را از عوامل بسیار موثر در تنظیم خون دانست و بیان
کرد: ورزش هایی چون شنا، بلندکردن وزنه، ایروبیک، پیاده روی تند، دوچرخه
سواری و دویدن به طور روزانه می تواند علاوه بر تنظیم و کنترل قندخون به
کاهش وزن و حفظ سلامتی کمک کند. رییس انجمن
صنایع غذایی ایران اظهار داشت: مصرف کنترل شده کربوهیدرات (سیب
زمینی ،نان و برنج) می تواند کمک شایانی به کاهش و کنترل سطح قند خون کند،
زیرا کربوهیدرات در بدن به قند (عمدتا گلوکز) تبدیل شده و پس از آن انسولین
قند را به داخل سلول ها راهنمایی می کند و اگر میزان مصرف کربوهیدرات در
افراد دیابتی زیاد باشد، با افزایش قند خون با مشکلات زیادی مواجه می شوند.
وی
تصریح کرد: افرادی که با مشکل دیابت دست و پنجه نرم می کنند، می توانند با
دریافت بیشتر فیبر غذایی(سبزیجات،میوه و حبوبات)، کنترل عوامل مداخله
گر(کنترل مصرف کالری)، انتخاب مواد غذایی با شاخصه گلیسمی پایین، کنترل
استرس، نظارت به موقع به قندخون، خواب باکیفیت و کافی، مصرف غذاهایی سرشار
از کروم و منیزیم (زرده تخم مرغ، گوشت، ماهی، غلات، آجیل، فلفل سبز و موز)،
قندخون خود را کنترل و تنظیم کنند.
عزیزی مصرف
زیاد آب را از عوامل مهم حفظ قندخون در بدن دانست و گفت: در مواقع کم آبی
بدن، هورمون وازوپرسین کبد را مجبور به تولید قند خون کرده و سطح آن را در
بدن افزایش می دهد، بنابراین می توان با مصرف مناسب آب از این اتفاق
جلوگیری کرد.
رییس انجمن صنایع غذایی
ایران تصریح کرد: سرکه سیب تاثیر به سزایی در کاهش حساسیت به انسولین
دارد که می توان با اضافه کردن آن به لیوان آب و مواد غذایی مصرفی مثل
سالاد، قند خون را تنظیم کرد.
وی تاکید کرد: اثر
معجزه آسای دارچین را می توان در کاهش حساسیت به انسولین، کندکردن
تجزیه کربوهیدرات ها و کاهش 29 درصدی سطح قندخون مشاهده کرد.
عزیزی یادآور شد: با رعایت کردن موارد فوق و مراجعه به پزشک می توان از پیامدهای بیماری دیابت در امان بود و سلامت خود را حفظ کرد.