به گزارش شفاآنلاین،دکتر محمد دریایی با بیان اینکه محققان کشور آلمان تحقیقات فراوانی روی دانه کندر انجام داده و به نتایج خوبی هم دست پیدا کرده اند، افزود: مادران باردار از چهار تا هفت ماهگی می توانند کندر را همراه با عسل مصرف کنند، اما پس از این مدت مصرف آن را باید قطع و به جای آن از خرما یا رطب استفاه کنند.
این متخصص طب سنتی با اشاره به این که مصرف کندر پس از هفت ماهگی عوارضی به همراه دارد، اظهار داشت: مصرف بیش از حد کندر در زمان بارداری، باعث بیش فعالی جنین پس از تولد می شود. به همین دلیل به مادران باردار توصیه می کنیم تنها به اندازه یک نخود و تا هفت ماهگی جنین از کندر استفاده کنند.
وی همچنین تاکید کرد: کندر حاوی مواد رادیو اکتیویته است و باعث جذب عوامل و یون های مثبتی می شود که در تقویت بدن بسیار موثر هستند. اکثر میوه ها و مرکباتی که مصرف می کنیم نیز خاصیت رادیو اکتیویته دارند.
دریایی با بیان این که مصرف کندر حتی برای بزرگسالان هم
مفید است، اظهار داشت: کندر خاصیت ضد بلغمی دارد و آب های جمع شده در مغز
را جمع آوری می کند، بنابراین ضد فراموشی و ضد بیماری آلزایمر است.سلامت آنلاین