به گزارش شفا آنلاین، علیرضا نیکوفر دبیر علمی کنگره بینالمللی کلینیکال آنکولوژی در نشست خبری گفت: در بحث درمان سرطان 2 مؤلفه مد نظر است. افزایش طول عمر بیمار و بهبود کیفیت زندگی وی. باید روی هر دو اینها سرمایهگذاری صورت بگیرد.
نیکوفر افزود: متأسفانه در کشور ما رادیوتراپی زیاد شناخته شده نیست؛ علم ما در درمان سرطان کمتر از کشورهای دیگر نیست اما درمان رادیوتراپی در کشور ما نوپاست و 40-30 سال از عمر آن بیشتر نگذشته است ولی خوشبختانه در چند سال اخیر پیشرفتهای خوبی در این لحاظ حاصل شده است.
دبیر علمی کنگره بینالمللی کلینیکال آنکولوژی درخصوص هزینههای رادیوتراپی گفت: این هزینهها در بخشهای دولتی حدود 8-7 میلیون و در بخش خصوصی حدود 15 میلیون است که میتوان گفت نسبت به هزینههای شیمیدرمانی بسیار پایینتر است.
وی درباره اهمیت درمانهای رادیوتراپی گفت: به طور مثال در رادیوتراپی میتوان بیمار سرطانی را بدون برداشتن حنجره درمان کرد البته در بیماریهای مختلف متفاوت است.
عضو هیأت علمی دانشگاه ایران همچنین گفت: اما متاسفانه به دلیل تحریمها نتوانستیم دستگاههای رادیوتراپی را وارد کنیم در حالیکه رادیوتراپی یک درمان موضعی و با عوارض کمتری است.