مصرف روزانه برخی میوهها از حملات تنفسی بیماران مبتلا به آسم جلوگیری میکند.
شفا آنلاین:سودابه نعمتی متخصص تغذیه درباره
بیماری آسم اظهار داشت: آسم التهاب مجاری تنفسی بوده و از مهمترین علائم
آن میتوان به سرفه، خسخس سینه و حملههای تنگی نفس اشاره کرد.
به گزارش شفا آنلاین،وی
ادامه داد: کمبود برخی ویتامینها از جمله منیزیم، سلنیوم، ویتامین B6 و
B12 موجب تشدید حملات تنفسی در بیماران مبتلا به آسم میشود.
نعمتی
ادامه داد: مغزها، غلات، ماهی، گوشت قرمز، پیاز، گوجه فرنگی، جگر و قلوه و
برخی سبزیجات با برگهای تیره منابع غنی و سرشار از منیزیم و سلنیوم هستند
که مصرف آنها به بیماران مبتلا به آسم توصیه میشود.
این
متخصص تغذیه افزود: تخممرغ، دانه آفتابگردان، سیب زمینی و فرآوردههای
لبنی مخصوصا شیر نیز حاوی مقادیر زیادی ویتامین B6 و B12 هستند که مصرف این
مواد غذایی تعداد دفعات حمله تنفسی در بیماران مبتلا به آسم را کاهش
میدهد.
نعمتی بیان کرد: انجیر و آب انجیر خیسانده شده، سیر تازه، همچنین سیب و آب سیب نیز به کنترل بیماری آسم کمک میکنند.
وی
دراینباره افزود: سیر برای مبتلایان به آسم مفید بوده و در بیشتر موارد
از سیر برای درمان آسم استفاده شده و توصیه میشود بیماران مبتلا به آسم
چند حبه سیر را با مقداری شیر گرم مخلوط و میل کنند.
نعمتی
در خصوص مصرف سیب نیز گفت: بیماران مبتلا به آسم حتما روزانه یک عدد سیب
یا یک لیوان آب سیب طبیعی و موز را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: زمانی که بیمار دچار سرفههای مداوم میشود، میتواند با مخلوط عسل و آب ولرم سرفههای خود را تسکین دهد.
نعمتی
بیان کرد: برای تسکین خسخس سینه مصرف یک نوشیدنی کافئیندار مانند قهوه
میتواند باعث باز شدن راه تنفسی شده و اکسیژن رسانی به بیمار را بهبود
ببخشد.
این متخصص تغذیه افزود: نوشیدن آب یخ، مصرف سرکه، مصرف بیش از حد شکر و نمک و مصرف غذاهای محرک و داغ موجب تشدید حملات آسم خواهد شد.
وی
توصیه کرد: بیماران مبتلا به آسم از استعمال دخانیات خودداری کرده و حتما
در رژیم غذایی خود تغییراتی ایجاد کنند به نحوی که از حساسیتهای خود نسبت
به خوراکیها اطلاعات کافی به دست آورند.
نعمتی اظهار داشت: گنجاندن ورزشهای هوازی کمک شایانی به کنترل حملات تنفسی ناشی از بیماری آسم میکند.