برنج سفید: این نوع برنج دارای شاخص گلوکزی بالایی است. هنگامیکه فردی برنج می خورد بعد از آن دچار رخوت و سستی می شود.
نان سفید: کربوهیدرات های نظیر نان سفید دارای شاخص گلوکزی بالا و فاقد فیبر هستند، از اینرو به سرعت تجزیه شده و شما نمی توانید انرژی لازم از آنها را دریافت کنید در نتیجه دچار بیحالی می شوید.
نخود: نخود نیز سرشار از تریپتوفان (اسیدآمینه مرتبط با سروتونین که با خواب ارتباط دارد) است، از اینرو بعد از خوردن آن، چرت نیمروزی الزامی می شود.
گوشت قرمز: میزان چربی بالا در گوشت قرمز نظیر همبرگر و استیک می تواند حس بیحالی در شما ایجاد کند. بدن شما نیاز به میزان زیادی انرژی برای تجزیه گوشت قرمز دارد، به همین خاطر تمام انرژی شما صرف آن می شود.
شیرینی: میزان قند بالا در شیرینی جات باعث می شود بدن انسولین ترشح کرده و در نتیجه تریپتوفان بسیار زیادی در مغز آزاد شده و شما احساس خواب آلودگی می کنید.