کد خبر: ۱۲۷۵۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - 2016October 18
شفا آنلاین>سلامت>استاد دانشگاه upstate آمریکا گفت: افرادی که کم‌درآمد هستند شانس چاق شدن در آن‌ها بیشتر است.
به گزارش شفا آنلاین،پروفسور منوچهر کارجو امروز 27 مهرماه در همایش کودکان چاق و بیماری‌های مرتبط با آن که در بیمارستان قائم مشهد برگزار شد، اظهار کرد: افرادی که کم‌درآمد هستند شانس چاق شدن در آن‌ها بیشتر است زیرا اکثر این افراد از مواد غذایی که دارای چربی و شیرینی است، استفاده می‌کنند.

وی افزود: عده‌ای از افراد باور دارند که کودکان چاق از تغذیه مناسبی برخوردار بوده و افرادی سالم هستند و همچنین رسیدگی مطلوبی از سوی والدین انجام شده است؛ در صورتی که این موضوع درست نیست، زیرا این کودکان در آینده دچار مشکلات زیادی می‌شوند.

این فوق تخصص گوارش کودکان اضافه کرد: کمبود خواب و مصرف غذاها و نوشیدنی‌های ناسالم از جمله عوامل چاقی در کودکان است و کودکان چاق در آینده با بیماری‌های زیادی از جمله دیابت نوع دو، مشکلات تنفسی، روانی و یا با بیماری قلبی مواجه می‌شوند.

کارجو با بیان اینکه اگر مادری در زمان بارداری چاق باشد، 50 درصد امکان دارد که فرزند نیز دچار چنین مشکلی شود، تصریح کرد: اگر والدین دچار بیماری چاقی باشند، 80 درصد احتمال دارد که فرزندشان در آینده فرد چاقی باشد.

وی با اشاره به بیماری‌هایی که مادران باردار نباید به آن دچار شوند، عنوان کرد: مادر باردار می‌توانند فشار خون، قند، چربی و اضافه وزن را به کودک خود منتقل کند.

استاد دانشگاه upstate آمریکا اظهار کرد: با توجه به زندگی آپارتمانشینی امروزه، مصرف زیاد غذا و بی‌تحرکی از عوامل مهم در چاقی کودکان است. مصرف غذاهای پرچرب و نوشیدنی‌های شیرین از دیگر عوامل چاقیست و اگر مادر به مصرف چنین غذاهایی ادامه دهد، باعث می‌شود تا کودک علاوه بر چاقی به بیماری‌های مختلفی دچار شود.  

کارجو ادامه داد: تماشای تلویزیون بیش از دو ساعت مجاز باعث افزایش وزن کودکان می‌شود؛ چراکه هنگام نشستن مقابل آن خوراکی‌های مختلفی مصرف می‌کنند و این امر باعث می‌شود که تا آنان در معرض چاقی قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه علت چاقی تنها غذا نیست و عوامل مختلف دیگری وجود دارد که پزشک می‌تواند آن‌ها را موردبررسی قرار دهد، خاطر نشان کرد: هنگامی‌که نوزاد متولد می‌شود، اگر دارای وزن کمی باشد، در مدت دو سال رشد نمی‌کند و پس از آن اشتهای کودک به طور ناگهانی زیاد و این امر باعث چاقی او می‌شود.

این فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به راهکارهای کاهش چاقی در کودکان، تصریح کرد: والدین باید از همان اوایل زندگی خود به فکر این باشند که وزن خود را کاهش دهند، زیرا به احتمال 80 درصد چاقی را به فرزندان خود منتقل می‌کنند.

کارجو اضافه کردن مواد غیرمجاز در غذا و همچنین بعضی از داروها از جمله داروهایی که برای بیماری قلبی تجویز می‌شوند را یکی دیگر از عوامل چاقی در فرد دانست.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که چاق هستند، به خاطر فشاری که به مغز آن‌ها وارد می‌شود، دچار مشکلات عصبی و روانی و نیز بیماری‌های تنفسی می‌شوند.  

این فوق تخصص گوارش کودکان عنوان کرد: چربی زیاد موجب تجمع آن در اطراف قلب می‌شود و این امر به قلب فشار بیشتری وارد می‌کند و گاهی اوقات باعث می‌شود خون به بعضی از بخش‌های بدن نرسد و فرد دچار سکته قلبی و یا مغزی ‌شود.

کارجو تصریح کرد: افراد چاق عمر کوتاه‌تری دارند و اگر چاقی تا بزرگسالی ادامه داشته باشد، در خانم‌ها منجر به سرطان سینه و در آقایان سبب بیماری قلبی می‌شود.

وی اظهار کرد: افرادی که چاق هستند، فعالیت‌های کمتری به لحاظ فیزیکی و روانی دارند و به دنبال آن فعالیت‌های اجتماعی آنان کاهش می‌یابد و حتی اشتیاقی برای ازدواج ندارند به ویژه آقایان، نسبت به جنس مخالف چندان علاقه‌ای نشان نمی‌دهند.
برچسب ها: چاقی ، فشار خون ، سکته قلبی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: