وی افزود: اگر تمایلی در وزارت بهداشت بود می بایست تحت مدیریت معاونت
پرستاری و با توجه به تمایل شدید بدنه پرستاری و نظام پرستاری کشور به
اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری حداقل برای رفع ابهام و شبهات
موجود در بودجه سال ۹۶ با پیش فرض احتمالی بودجه ۵۰ تا ۶۰ درصدی را برای
اجرای تعرفه های پرستاری لحاظ و درخواست می نمود.
رحمان پناه اظهار داشت: وزارت بهداشت با درخواست این بودجه می تواند کارانه اجرای تعرفه های پرستاری را استارت بزند و به تدریج مشکلات آن را بر طرف نماید، اما متاسفانه این تمایل برای رفع مشکلات موجود و اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، در وزارت بهداشت وجود ندارد.
وی گفت: این مهم باید از طرف نمایندگان بعنوان نهاد ناظر براجرای صحیح قوانین در نظر گرفته شود و از مسئولین وزارت بهداشت خواسته شود که بدون پیشنهاد هزینه پیش بینی شده در بودجه سالانه بهانه کمبود بودجه و عدم همکاری مجلس را بهانه نکنند و یک جامعه و بخش زیادی از نیروهای خط مقدم جبهه سلامت و مراقبت از مردم و سلامت کشور را فدای نیات و منویات و خواسته های یک صنف و سازمان خاص دیگری نکند.
عضو شورای عالی نظام پرستاری افزود: در این ایام اطلاع رسانی و بیدار سازی در بیان حقانیت و مظلومیت سازمان نظام پرستاری و جامعه پرستاری باعث بیداری وجدانهای عمومی و تحریک انان در جهت احقاق مظلومین پرستاری می شود.
وی ادامه داد: از شخص وزیر و همچنین معاونت پرستاری درخواست داریم بدون اغماض و تبعیض همزمان با میلیاردها ریال پیشنهاد برای بودجه وزارت خانه و تعرفه های پزشکان، حداقل مبلغ ممکن برای تعرفه های پرستاری را هم در بودجه پیشنهادی بیاورند و مسئولین سازمان نظام پرستاری هم مجدانه خواستار پیگیر خواسته قانونی پرستاران باشند.