به گزارش شفا آنلاین،محسن ناصری در ارتباط با خواص پاچه گوسفند از لحاظ طب سنتی اظهار داشت: پاچه گوسفند لزج و دیرهضم است ولی پس از هضم غذای سالم به بدن میرساند.
وی افزود: افراد با مزاج خشک و کسانی که دچار بواسیر هستند در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند از مصرف پاچه پخته شده همراه با دارچین استفاده خوبی میبرند.
متخصص طب سنتی اضافه کرد: افرادی که قدرت حسی آنها افزایش یافته و صداها یا بوهای کم آزارشان میدهد با مصرف پاچه گوسفند تاحدود زیادی مشکلشان حل میشود.
ناصری در ارتباط با مصرف گیاه خارخاسک عنوان کرد: این گیاه خشک است و جوشانده آن سنگ کلیه و مثانه را خرد میکند و مصرف چای آن رنگ چهره را به میزان زیادی روشن میسازد.
دانشیار فارماکولوژی دانشگاه شاهد در مورد گیاه خارشتر و خواص درمانی آن گفت: این گیاه بسیار گرم و خشک بوده و ترنجبین بر روی آن تشکیل میشود. همچنین روغن خوارشتر درد مفاصل ناشی از سردی را میکاهد و دود دادن و زماد موضعی آن برای درمان بواسیر مناسب است.