به گزارش ،لازانیا را معمولا با گوشت چرخ کرده درست می کنند، اما در این مطلب
طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو را به شما آموزش آموزش می دهیم. در این
حالت می توانید تنوع بهتری داشته باشید.
مواد لازم:
- نمک، فلفل، روغن مایع و کره به مقدار لازم
- لازانیا 250 گرم
- میگو 250 گرم
- ابلیمو 2 قاشق غذا خوری
- ماهی 2 عدد
- پنیر پیتزا 1 بسته
- پیازچه یا موسیر 3 بوته
مواد لازم برای سس:
- خامه 150 گرم
- پیاز 1 عدد
- شیر 1 لیوان
- کره 30 گرم
- ارد گندم 1 فنجان
- قارچ 200 گرم
- گوجه فرنگی 5 عدد
- ریحان 5 شاخه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- میگو های تازه ی بدون پوست را از پشت با چاقو ببرید و رگ ان را بیرون بیاوردید.
2- ماهی هارا در اندازه های یکسان خرد کنید.
3- موسیر یا پیازچه را ریز خورد کرده و با کره تفت دهید.سپس میگو،ابلیمو،نمک و فلفل را با نصف فنجان اب به آن اضافه کنید.
4- میگو و موسیر را از آن خارج کرده و در ظرفی بریزید.
5- برای تهیه سس،پیاز را ریز خورد کرده و به همراه شیر و نیمی از پودر فلفل در ظرفی ریخته و به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.
6- قارچ ها را ریز خورد کرده و در سس باقی مانده ی میگو و موسیر بریزید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید.
7- آرد را با کره،کمی تفت دهید سپس به سس شیر اضافه کرده و هم بزنید.
8- سس شیر باید ولرم باشد و اگر گولوله شد،از صافی رد کنید تا یکدست شود.
9- قارچ و اب ان را روی سس سفید بریزید و هم بزنید.
10- گوجه را پوست کرده و ریز خورد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
11- سپس ریحان را خورد کرده و به اندازه یک قاشق به مواد اضافه کنید.
12- لازانیا را پس از پختن اب کش کنید.
13- کف ظرف پیرکس را سس سفید بزنید و روی ان میگو و موسیر بچینید.
14- سپس روی آن را با لازانیا بپوشانید،تکه های ماهی را روی ان بچینید.
15- دوباره یک ردیف لازانیا بچینید و بقیه میگو و موسیر را روی ان بریزید.
16-
پنیر پیتزای رنده شده را روی ان ریخته و به مدت 30 تا 45 دقیقه با حرارت
175 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید تا پخته و طلایی شود.