عدس : 1 پیمانه
جو پرک : 1 پیمانه
برنج نیم دانه : 1/2 پیمانه
پیاز : 4 عدد بزرگ
سبزی آش : 1 پیمانه
پیاز خرد شده نگینی : به مقدار لازم
ادویه و نمک : به مقدار لازم
آب قلم یا بوقلمون : 4 لیوان
شلغم پخته شده : 4 عدد ( به صورت دلخواه )
ابتدا پیازهای نگینی خرد شده را بسیار کم تفت داده و نمک، ادویه را ضافه کنید.
آب قلم یا بوقلمون را درون پیاز داغ بریزید.
سبزی آش، برنج نیم دانه نیم پز شده، جو پرک، 4 عدد پیاز و شلغم را اضافه کرده و هم بزنید.
درب قابلمه را بگذارید تا کامل بپزد.
بعد از این که مواد داخل قابلمه پخت پیاز و شلغم ها را خارج کرده و درون مخلوط کن کاملا میکس کنید.
مخلوط پیاز و شلغم را مجدد به آش اضافه کرده و بگذارید کمی جابیفتد.
چاشنی اصلی این آش ماست است که برای اضافه کردن باید صبر کنید کمی آش خنک شود.
اگر علاقه ای به خوردن ماست ندارید می توانید با آب لیمو تازه آش را مزه دار کنید.