همچنین بر اساس نتایج این
مطالعه، تغذیه کودکان چهار تا شش ماهه با تخم مرغ خطر ابتلا به آلرژی نسبت
به تخم مرغ را تا 40 درصد کاهش می دهد که این میزان کاهش با افرادی که
دیرتر شروع به مصرف تخم مرغ می کنند، قابل مقایسه است.
با این وجود
محققان کالج ایمپریال لندن هیچ مدرکی دال بر تاثیر مشابه در مورد مصرف شیر،
ماهی، سایر انواع آجیل و یا گندم پیدا نکردند.
تجزیه و تحلیل داده های
مربوط به 200 هزار کودک نشان دادند که میان سنی که کودک برای اولین بار
خوراکی های حساسیت زا مصرف می کنند و ابتلا به آلرژی های غذایی در سال های
بعدی زندگی، رابطه وجود دارد.