رئیس سازمان غذا و دارو ضمن انتقاد از تبلیغاتی که در رسانههای مختلف درباره مصرف غذاهای شور و شیرین انجام میشود، عنوان کرد: حتی در مورد دوغ که یک نوشیدنی مفید است، افزودن تدریجی نمک طی سالهای گذشته، ذائقه مردم را بهسمت دوغ شور هدایت کرده است بهشکلی که در حال حاضر مردم دوغ شورتر را خوشمزهتر میدانند و میپسندند.
به گزارش وزارت بهداشت ــ دیناروند در مورد طعم شور نانهای سنتی گفت: در مورد نان نیز، مردم نانی را میپسندند که نمک بیشتری دارد و اگر بخواهیم میزان نمک را بهیکباره اصلاح کنیم، مصرف کنندگان اعتراض خواهند کرد که چرا نانها بیمزه شدهاند.
رئیس سازمان غذا و دارو در این مورد تأکید کرد: اصلاح این ذائقهها کار سادهای نیست و کاری نیست که با تصمیم و اقدام یکشبه، یکروزه یا حتی یکساله امکان پذیر باشد؛ بنابراین برنامه ما در وزارت بهداشت این است که بهتدریج و کمکم ذائقه مردم را بهسمت مواد کمضررتر و موادی که شکر، چربی و نمک کمتری داشته باشد، هدایت کنیم.
دیناروند در پایان خاطرنشان کرد: در این مسیر برای اصلاح تدریجی ذائقه مردم، میزان نمک مجاز در نانها و تولیدات صنایع غذایی و همین طور میزان حد مجاز شکر را در نوشیدنیهای صنعتی و آبمیوهها بهتدریج کاهش یافته و برای اولین بار برای میزان مجاز شکر در نوشابهها و نمک در نانها سقف تعیین شده که این روند تدریجی تا رسیدن به حد مطلوب ادامه خواهد داشت.