وی اظهار کرد: جمعیت هلالاحمر با اعتقاد و باور این موضوع که مهمترین ابزار برای حضور به موقع و موثر در صحنههای عملیات برای نجات جان انسان های در معرض خطر و کاهش آسیبهای ناشی از سوانح و تسکین هرچه بیشتر آلام آسیبدیدگان، تربیت و سازماندهی نیروهای با انگیزه و متخصص است، برنامه بازآموزی امدادگران و نجاتگران سراسر کشور را به منظور ارتقاء سطح علمی و عملیاتی آنها برنامه ریزی کرده و هماکنون در حال اجرای آن است.
قائم مقام سازمان امداد و نجات توضیح داد: فراهم کردن زمینه همکاری به صورت تیمی، ایجاد تحرک و پویایی و مشارکت در تمرینهای عملیاتی، شناخت و ارزیابی توانمندی های علمی - مهارتی فردی و گروهی شرکت کنندگان، شناخت و ارزیابی نقاط ضعف علمی - مهارتی فردی و گروهی شرکت کنندگان، یکسان سازی برنامه عملیاتی در سطح جمعیت و ارتقاء برنامههای آموزشی تخصصی امداد و نجات از جمله اهداف برگزاری این دورهها است.
وی با اشاره به شرکت ۶۰۹ مرد و ۴۰۰ زن امدادگر و نجاتگر در این دورهها، اظهار کرد: برگزاری این دورهها از ۲۸ شهریور آغاز شده و تا ۱۲ مهر ادامه خواهد داشت.
در افتتاحیه این اردوها که شب گذشته برگزار شد، امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر در نشست صمیمانه با قائم مقام سازمان امداد و نجات پیرامون مسائل و نیازهای پیش روی خود در امر امدادرسانی و خدمت به هموطنان به بحث و تبادل نظر صمیمانه پرداختند.