کد خبر: ۱۲۳۱۴۸
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۹ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - 2016September 14
شفا آنلاین>تغذیه>انبه سرشار از ویتامین‌های A، B۶،C،E و K و همچنین پتاسیم، فسفر، آهن، کلسیم، فیبر و انواع آنتی‌اکسیدان‌هاست.

به گزارش شفا آنلاین، این میوه بدن به قلیایی شدن بدن، کاهش وزن، کنترل دیابت، هضم غذا و تمیزی پوست کمک زیادی می‌کند. در ادامه به گوشه‌ای از خواص این میوه می‌پردازیم تا تشویقی باشد برای مصرف بیشتر آن.

پیشگیری از ابتلا به سرطان

Texas AM AgriLife Research سازمانی است که روی تاثیر مواد غذایی در سلامت و درمان سرطان مطالعه می‌کند. انبه آخرین پروژه این سازمان تحقیقاتی بوده است و محققان به این نتیجه رسیده‌اند که پولیفنول‌های موجود در این میوه خواص ضدسرطانی دارد و به ویژه با سرطان‌های سینه و کولون مقابله می‌کند. در واقع انبه سرشار از پولیفنول‌ها است که نقش مهمی در نابودی رادیکال‌های آزاد داشته و از سلول‌ها در برابر آسیب‌های آنها که به سرطان منجر می‌شود محافظت می‌کنند. علاوه بر این انبه حاوی میزان بالایی فلاوونوئیدها مانند بتاکاروتن و آلفاکاروتن نیز می باشد که خواص ضدسرطانی دارند.

 

 

حفظ جوانی پوست

انبه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است. این ترکیبات مغذی از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد که عامل پیری زودهنگام هستند محافظت می‌کند. ویتامین C موجود در این میوه باعث افزایش تولید کلاژن شده و پوست را سفت و محکم می‌کند. همین ویتامین نیز در درمان جوش‌ها و آکنه موثر است. بهتر است بدانید که ترکیبات انبه محافظت کننده پوست در برابر اشعه‌های ماورای بنفش است و همچنین باعث تمیزی منافذ پوست می‌شود.

 

 

کاهش فشار خون

انبه حاوی میزان زیادی پتاسیم است که به کاهش فشار خون و کنترل آن کمک زیادی می‌کند. بنابراین افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند نیز می‌توانند از این میوه استفاده کنند.

 

 

تقویت سیستم ایمنی بدن

انبه سرشار از ویتامین‌های C و A و همچنین ۲۵ نوع کاروتنوئید است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند. علاوه بر این انبه با کمک رسانی به دستگاه گوارش نیز باعث تقویت دستگاه ایمنی می‌شود. چون دستگاه گوارش بخشی از سیستم ایمنی محسوب شده و ۸۰ درصد قدرت دفاعی بدن را تشکیل می‌دهد. باید بدانید که سلامت عمومی بدن در گرو سلامت روده‌ها است.

 

قلیایی کردن بدن

انبه حاوی اسید تارتیک، اسید مالیک و اسید سیتریک است که به قلیایی شدن بدن کمک زیادی می‌کنند.

 

 

سلامت قلب

انبه را دوست قلب بدانید. چون سرشار از فیبرهای محلول و غیرمحلول است. میزان بالای فیبرهای محلول آن می‌تواند در کنترل کلسترول و دیابت نقش داشته باشد. این میوه علاوه بر فیبر حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها نیز هست که برای حفظ سلامت قلب ضروری هستند. بهتر است بدانید که یک لیوان انبه حدود ۳ گرم فیبر دارد.

 

در خدمت سلامت مغز

این میوه حاوی گلوتامین است که پروتئین مهمی در تمرکز و حافظه دارد. مصرف انبه برای بچه مدرسه‌ای‌ها و همچنین دانشجوها توصیه می‌شود. ویتامین B۶ موجود در این میوه باعث تحریک مغز و حفظ قدرت آن می‌شود. نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان می‌دهند کمبود B۶ با زوال عقل در افراد مسن ارتباط دارد.

 

چند نکته مهم

سعی کنید انبه را با شکم خالی میل کنید. چون در این صورت به پاکسازی بدن کمک کرده و ویتامین، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های آن بهتر جذب می‌شود.بهتر است بدانید که
زیاده‌روی در مصرف این میوه ممکن است باعث بروز میگرن
بی خوابی و در موارد نادر سرگیجه شود.

 

مفید برای مقابله با دیابت

برگ‌های انبه نیز برای سلامتی ما موثر هستند. افرادی که از دیابت رنج می برند می‌توانند ۵ تا ۶ برگ انبه را بجوشانند و اجازه دهند یک شب بماند. سپس ترکیب را صاف کرده و بنوشند. این کار به کنترل انسولین کمک می‌کند. انبه شاخص گلیسمی پایینی دارد (۴۱-۶۰) و قند خون را زیاد افزایش نمی دهد.

 

مفید برای سلامت چشم‌ها

انبه حاوی میزان قابل توجهی ویتامین A و فلاونوئیدهایی مانند بتاکاروتن، آلفاکاروتن و بتاکریپتوکسانیتن است که برای حفظ سلامت چشم‌ها مهم هستند. Institute for Natural Healing عنوان کرده است مصرف یک لیوان انبه در روز باعث کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولای چشم می‌شود. این میوه همچنین سرشار از زئاکسانتین و لوتئین است که هر دو جزو آنتی‌اکسیدان‌های محافظت کننده چشم‌ها در برابر اشعه‌های ماورای بنفش هستند.

 

 

مفید برای کاهش وزن

نتایج بررسی‌های متعدد نشان می‌دهند که انبه برای کاهش چربی‌های بدن موثر است. این میوه خوشمزه حاوی کالری کمی است. هر یک لیوان از این میوه حدود ۱۰۰ کالری دارد. نتایج پژوهشی که در دانشگاه اکلاهما انجام شده نشان می‌دهد مصرف انبه باعث کنترل اشتها شده و میزان قند و کلسترول خون را کاهش می‌دهد.

 

 

مفید برای مقابله با کم‌خونی

این میوه حاوی آهن قابل توجهی است و همان طور که می دانید این ماده معدنی در تولید گلبول‌های قرمز نقش موثر دارید. بنابراین اگر احساس خستگی و کم خونی دارید از این میوه غافل نشوید.

 

 

مفید برای هضم غذا

انبه حاوی اسیدمالیک است که به گوارش غذا کمک می‌کند. این میوه همچنین حاوی فیبرهای پربیوتیک است که به تکثیر باکتری‌های مفید روده کمک می‌کنند. انبه دارای آنزیم‌های گوارشی نیز هست که در تجزیه راحت تر پروتئین‌ها نقش دارند.

برچسب ها: انبه ، میوه ، قلیایی شدن
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: