به گزارش شفا آنلاین، دکترعلی اکبر
سیاری گفت: بنا برتعریف مجامع علمی و بین المللی ، امنیت غذایی یعنی دسترسی
همه مردم درهمه اوقات به غذای کافی و سالم به نحوی که مطابق با مطلوبیت
های اجتماعی و فرهنگی بوده و سیری سلولی را تامین کند.
وی اظهارکرد:
مطالعات امنیت غذایی که در کشور با استفاده از پرسشنامه امنیت غذایی از
خانم های خانه پرسیده شده است، حاکی از آن است که حدود 30 درصد خانوارهای
کشور در اوقاتی از سال از شرایط مطلوب امنیت غذایی برخوردار نیستند.
وی
افزود: گرسنگی در مناطقی مثل برخی از کشورهای افریقایی که دچار قحطی و
بحران کمبود غذا هستند اتفاق می افتد و چنین شرایطی در ایران وجود ندارد.