وی با بیان اینکه روز گذشته دو مرحله از این مسابقه برگزار شد، افزود: امروز هم دو مرحله از این مسابقه برگزار میشود و پس از بررسی و ارزیابی آشهای ارائه شده "10 نفر برگزیده" به یازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی راه خواهند یافت.
شرفی عنوان کرد: هیئت داوران مسابقه مقدماتی جشنواره ، محمدولی مفیدی (مدیرمسئول مجله هنر آشپزی) - فاطمه شیرازیان (مدرس آشپزی) و نسرین بیاباننورد (مربی آشپزی) می باشند.
وی اظهار داشت: مهمترین آیتمهای داوری در آشهای ارائه شده را میتوان به طعم و مزه - بهداشت - تزئین- ارزش غذایی - اصالت و ... عنوان کرد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان متذکر شد: تاکنون 10 نوع آش توسط آشپزهای زنجانی در این مرحله ارائه شده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: سال گذشته تعداد 70 گروه از استان زنجان برای شرکت در جشنواره ملی آش ثبت نام کرده بودند.