به گزارش شفا آنلاین، ماده ای به نام رسوراترول نوعی ترکیب
شیمیایی که مانع از آسیبدیدگی دی ان ای میشود ، بهوفور در لوبیا بهویژه لوبیا
سیاه و عدس موجود است.
*سرشار از آنتیاکسیدان است :
رادیکالهای آزاد میتواند به پوست ،
سیستم ایمنی و مغز آسیب برساند.آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز،زردچوبه و انار
و ... میتواند
مانع از این آسیبدیدگی شود.
لوبیا دارای آنتیاکسیدان بالا یا بهاندازه
مواد غذایی ذکرشده است. علاوه بر آن لوبیا دارای آنزیمهایی به نام A-گلوکوزید از و لیپاز است . ماش یکی از
انواع لوبیا ست که سرشار از آنتیاکسیدان است.
*کاهشدهنده فشارخون بالاست:
نتایج هشت بررسی نشان داد که افزودن
لوبیا به برنامه غذایی میتواند فشار خون را بهبود دهد. مصرف لوبیا بهطور چشمگیری فشار
سیستولیک و دیاستولیک را کاهش میدهد.طی این بررسی از لوبیاهای چیتی ، سفید ،نخود
و لوبیا سیاه استفاده شد.
*مانع از بروز سرطان میشود:
سرطان دومین علت مرگ و میر است.شایعترین
سرطانها در بزرگسالان شامل سینه ،کبد،کلورکتال،پروستات و معده است.مصرف لوبیا نه
تنها بروز سرطان را بهطور چشمگیری کاهش میدهد بلکه عصارهای به نامIP6 دارد که بهعنوان داروی احتمالی برای مقابله با سرطان تحت
بررسی است.
*کاهشدهنده کلسترول است:
افزودن روزانه تنها یک وعده لوبیا میتواند
خطر کلسترول را کاهش دهد و درنتیجه خطر بروز بیماری قلبی را تا 25 درصد پایین
بیاورد.
*اشتها را کاهش می دهد :
لوبیا هوس مصرف شیرینی و اسنکها را
کاهش می دهد؛ بنابراین فرد مواد غذایی سالمتری مصرف می کند.علاوه بر آن عملکرد
روده بزرگ و هاضمه بهطور چشمگیری بهبود پیدا میکند.
*انرژی را بالا میبرد و باعث کاهش وزن
میشود:
طی یک تحقیق هشتهفتهای، 35 مرد با
چاقی مفرط تحت چهار نوع رژیم غذایی که یکی از آنها سرشار از لوبیا بود، قرار
گرفتند.وزن،ترکیب بدنی،میزان کلسترول و میزان متابولیک آنها قبل و پس از تحقیق
اندازه گرفته شد.گروهی که در برنامه غذایی لوبیا مصرف کردند، با کاهش چربی ، کاهش
کلسترول و فشارخون مواجه شدند و انرژی بالایی کسب کرده بودند.
*مصرف لوبیا فلور رودهای را بهبود میدهد:
همانگونه که میدانید باکتری مفید
برای عملکرد سیستم ایمنی ، ترمیم پوست و هضم منظم خوب است.این ارگانیسم کمک میکند
خطر سرطان کلورکتال کاهش یابد.بدن زنجیره چربی کوچک را با مصرف کم موادی مانند
نارگیل و کره به دست میآورد اما اغلب این زنجیره چربی کوچک از طریق باکتری رودهای
پس از مصرف فیبر موجود در لوبیا نیز تولید میشود که برای بدن لازم است .بنابراین
برای قوی نگهداشتن فلورروده بهطور منظم لوبیا مصرف کنید.
*لوبیا قارچ را از بین میبرد:
بیماری قارچی میتواند باعث ضعیف شدن سیستم
ایمنی شود و سم ایجاد کند که التهاب را بیشتر می کند .ترکیبات موجود در لوبیا مانع
از بروز عفونت قارچی میشود