به گزارش شفاآنلاین، این هتل در شهر مرزی کیور بین این دو کشور اروپایی، در سال 1862 قبل از تقسیم منطقه میان دو کشور، محلی تجاری بود تا اینکه پس از جنگ جهانی دوم به محل سکونت پناهندگان و رزمندگان فرانسوی تبدیل شده و پس از آن هم جولیوس جین اربیزی در سال 1921 آن را خرید و به هتل تبدیل کرد. اکنون مسافران هتل با تردد از اتاق ها و قسمت های مختلف لحظه ای در سوئیس و لحظه ای در فرانسه هستند.
هنگام حضور در رستوران هتل، مسافران در قسمت فرانسه می نشینند و گارسون ها غذای آنها را از بخش سوئیس سرو می کنند، یا این امکان وجود دارد شما دور میزی بنشینید که یک طرف آن در سوئیس و طرف دیگر آن در فرانسه باشد و درحالی که درخاک فرانسه نشسته اید، غذای خود را از بشقابی بردارد که در خاک سوئیس قراردارد.
این هتل دو آدرس فرانسوی و سوئیسی دارد و پیش از مرز بندی دوکشور ساخته شده است.