کد خبر: ۱۱۸۵۵۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - 2016August 07
شفا آنلاین>سلامت>سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اقدامات وزارت بهداشت در اجرای سیاست‌های جمعیتی را قابل قبول خواند وگفت: نباید بدون درنظرگرفتن منابع تکالیف بر بیمه ها را افزایش داد.

به گزارش شفا آنلاین،محمدنعیم امینی فرد با اشاره به اینکه تکالیفی برعهده سازمان‌ها و نهادها در جهت اجرای سیاست‌های جمعیتی است، گفت: در سیاست‌های ابلاغی رهبری در بخش جمعیتی تکالیفی برعهده نهادهای فرهنگی و سیستم‌های سلامت به ویژه وزارت بهداشت و درمان گذاشته شده است، به نظر می‌رسد وزارت بهداشت و درمان در اجرای این سیاست‌ها تاکنون موفق عمل کرده زیرا از زمان ابلاغ این سیاست ها تا کنون سلامت مادران پیش از گذشته تامین شده است.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در طرح تحول سلامت تسهیلات بسیار قابل قبولی در جهت تشویق مردم به زایمان های طبیعی وجود دارد، افزود: خوشبختانه درحال حاضر درصد زایمان‌های طبیعی نسبت به سرازین به رقم قابل دفاعی رسیده که این موضوع درراستای افزایش جمعیت به طور حتم کمک کننده است، البته با افق مورد نظر مقام معظم رهبری در افزایش جمعیت فاصله بسیاری وجود دارد و در این مسیر باید بیشتر به مسائل فرهنگی توجه کرد.

وی با انتقاد از بالارفتن سن ازداوج در جامعه، تصریح کرد: متاسفانه در طی سالیان گذشته سن ازدواج افزایش پیدا کرده و این موضوع درتولید نسل اثر منفی خواهد داشت، هر چند که در این رابطه باید به حل مشکلات اشتغال و معیشت نیز توجه ویژه کرد؛ بنابراین اگر مشکلات اقتصادی حل شود و سن ازدواج یک روند منطقی را طی کند، می توان راحت‌تر سیاست های افزایش جمعیت را در کشور اجرایی کرد.

امینی فرد با تاکید براینکه یکی از مهم ترین مولفه ها دربحث افزایش جمعیت درمان ناباوری است، گفت:  زوج های بسیاری خواهان فرزندآوری هستند اما به دلیل ناباروری امکان آن را ندارند، البته دراین خصوص باید تاکید کرد که هزینه درمان ناباروری درهمه دنیا و جامعه ما بسیار بالا است که برای رفع این مشکل بیمه ها گام هایی را برداشته اند اما این اقدامات کافی نیست.

این نماینده مردم درمجلس دهم با بیان اینکه درمان ناباروری باید یکی ازاولویت های مسئولان حوزه بهداشت و درمان کشور باشد، افزود: تا زمانی که به این موضوع توجه نشود نمی توان به اجرای موفقیت آمیز سیاست های جمعیتی امید داشت، هرچند که در حال حاضر به دلیل نبود بودجه و اعتبار کافی در بیمه‌ها درمان ناباروری با مشکلات بسیاری روبه رو است.

وی با بیان اینکه بدون درنظر گرفتن منابع افزایش تکالیف بر بیمه ها هیچ مشکلی را حل نمی کند، تصریح کرد: منابع کافی در کشور برای رفع این مشکل وجود دارد اما با توجه به نیازها و اولویت‌های مهم در بخش‌های دیگر از جمله سلامت و غیرسلامت متاسفانه منابع کمی به این بخش اختصاص پیدا می‌کند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی، گفت: متاسفانه تاکنون به جز یک درصد ارزش افزوده و 10 درصد هدفمندی یارانه ها منابع پایداری به حوزه سلامت اختصاص پیدا نکرده و باید برای رفع مشکلات حوزه سلامت منابع پایدار را افزایش داد.خانه ملت

برچسب ها: ناباروری ، بیمه ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: