وی همچنین پیشگیری از بدآموزی هایی که ممکن است در قالب سریال و فیلم برای جامعه وجود داشته باشد و یا اتفاقاتاتی که ممکن است برای جوانان و یا علاقه مندان برنامه های صدا و سیما الگو قرار گیرد را مورد تاکید قرار داد و گفت: صدا و سیما برنامه های زیادی تولید می کند که می تواند برای ایجاد رفتارهای سالم مفید باشد.
هاشمی افزود: در این زمینه موضوع سلامت روان اهمیت دارد و طبیعی است صدا و سیما می تواند در کاهش بار بیماریهای مربوط به این حوزه بسیار موثر باشد .
وی گفت: در این نشست در فضایی صمیمانه از همکاران عزیز خود در صدا و سیما خواستیم که به مباحث سلامت، غذا، ضرورت تحرک ، بیماری های غیرواگیر و عوامل پرخطر توجه بیشتری داشته باشند و قول های خوبی در این زمینه داده شد.
وزیر بهداشت در ادامه از همکاری و حمایت های صدا و سیما از طرح تحول سلامت در طول سه سال گذشته قدردانی و ابراز امیدواری کرد که این همکاری ها ادامه یابد و بتوانیم ادامه کار را به پیش ببریم.
هاشمی با بیان اینکه بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی و عروقی و سکته های قلبی عامل ۵۰ درصد مرگ ایرانیان است، افزود: موضوع سرطان نیز جدی است و باید حتما پیشگیری و اصلاح سبک زندگی در صدر برنامه های مردم قرار گیرد.
وی در ادامه به اجرای طرح تحول سلامت اشاره کرد و گفت: بخش هایی از این طرح که باعث رضایتمندی مردم شده است، می تواند در جهت امید بخشی کمک کننده باشد .
هاشمی به موضوع جامعه پزشکی اشاره کرد و گفت: مانند مقوله امنیت، در مورد پزشک هم نباید نگاه امیدوارنه و مثبت مردم از آن سلب شود.
وی گفت: بخشی از درمان، اعتماد مردم به پزشک و گروه پزشکی است و باید از این موضوع مراقبت شود و البته در این زمینه تندروی هایی در سال های گذشته صورت گرفت که مطلوب نیست.
وزیر بهداشت حوزه سلامت را به «کشتی» تعبیر کرد و گفت: همه ما سرنشینان کشتی هستیم و اگر کسی با اعمال و یا مواضع خود آن را سوراخ کند به همه آسیب خواهد رسید و متاسفانه رفتارهایی را شاهد بودیم که شاید می شد به گونه ای عمل کرد که موجب بی اعتمادی مردم نشود.