کد خبر: ۱۱۷۸۲۳
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - 2016August 01
شفا آنلاین>اجتماعی>کارشناسان سلامت معتقدند که تماس پوستی والدین با نوزاد می‌تواند رشد مغزی او را تا دوران نوجوانی شکل دهد.

به گزارش شفا آنلاین ، بدیهی است که نوزاد از زمان اولین تنفس‌اش به تماس پوستی با والدین نیاز دارد. بررسی‌ها نشان می‌دهد تماس پوستی والدین با نوزاد علاوه بر تقویت پیوند عاطفی بین آنها و تاثیرگذاری بر رشد او به شکل‌گیری مغز کودک در آینده نیز کمک می‌کند.

تماس پوستی والدین با نوزاد ارتباط دهنده قوی در شکل‌گیری کانال‌های احساسی و ایجاد پیوند صمیمانه بین او و والدینش است. گروهی از متخصصان سنگاپوری و آلمانی با کمک تصاویربرداری مغزی به بررسی تاثیر تماس پوستی والدین بر مغز نوزاد پرداختند. به گفته کارشناسان این کار می‌تواند تاثیری فراتر از جنبه‌های اجتماعی بر کودک داشته باشد و رشد مغزی را شکل دهد.

در این بررسی ۴۰ کودک حدود پنج ساله به همراه مادرانشان حضور داشتند. در حین انجام مطالعه از کودکان درخواست شد که مدت ۱۰ دقیقه با اسباب بازی سرگرم شوند و سپس متخصصان ارزیابی کردند که مادرانشان چند بار این کودکان را حین بازی کردن لمس کرده‌اند. این محققان پس از گذشت چند روز مغز کودک را به منظور بررسی فعالیت آن اسکن کردند و تمرکز آنان روی بخش «مغز اجتماعی» بود. این بخش از مغز مسئولیت دارد نحوه رفتار فرد در حالت‌های مختلف را در حین موقعیت‌های اجتماعی تعیین کند.

به گزارش نیچر ورلد نیوز، متخصصان مشاهده کردند فعالیت مغزی در ناحیه مغز اجتماعی کودکانی که با والدینشان تماس پوستی داشته‌اند به مراتب قوی‌تر بوده است.

برچسب ها: والدین ، پوستی ، کودک
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: