وی ادامه داد: همچنین شبکه های رسمی صدا و سیمای ایران نیز مجاز به تبلیغات داروهای دارای مجوز نیستند.
دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو، افزود: از آنجا که نظارت بر داروها توسط سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت صورت می گیرد، فرآورده هایی که توزیع و مصرف آنها در داخل کشور غیر مجاز است، چاره ای جز این ندارند که برای سودجویی و رسیدن به درآمد کلان، برای تبلیغات خود به شبکه های غیر مجاز ماهواره ای مراجعه کنند و از آنجایکه نظارتی بر شبکه های ماهواره ای غیرمجاز و همچنین داروهای معرفی شده در این شبکه ها وجود ندارد و کالای قاچاق محسوب می شوند، مصرف آنها باعث ایجاد عارضه های بسیاری می شود.
به منش گفت: موارد متعددی از عوارض خطرناک ناشی از مصرف این فرآورده ها به سازمان غذا و دارو توسط مصرف کنندگان آن گزارش شده است.
وی افزود: در همین جا از خانواده های گرامی درخواست می شود به منظور حفظ سلامت خود و فرزندان خود، فریب تبلیغات داروها و فرآورده های آرایشی بهداشتی و مکملی که از طریق شبکه های ماهواره ای غیرمجاز عرضه می شود نخورند و از تهیه این فرآورده ها جداً خودداری کنند.
به منش در ادامه به شهروندان هشدارداد: از هرگونه ارائه دارو از طریق غیر حضوری (شماره تلفن و موبایل) و موارد مشابه از نظر وزارت بهداشت پرهیز کنند و با موارد مشابه برخورد خواهد شد.
وی در پایان از شهروندان درخواست کرد: در حفظ گوهر سلامت خود کوشا باشند و در این زمینه هوشیار عمل کنند.