وی با تاکید بر اینکه در صورت هر گونه خشونت علیه پزشکان رئیس سازمان نظام پرستاری باید جوابگو باشد، افزود: اگر اختلافی بین پزشک و پرستاری به وجود آمده هیچ توجیهی ندارد که مسئولان نظام پرستاری، پرستاران را توصیه به مقابله به مثل و خشونت کنند زیرا اگر در این رابطه تخلفی هم صورت بگیرد باید در وهله اول با گذشت و مدارا و در صورتی که نتیجه ای حاصل نشد از طریق مراجع قانونی پیگیری کرد.
عابدی با بیان اینکه ترویج چاقوکشی از سوی مسئولان نظام پرستاری بروز خشونت و سودجویی را به همراه خواهد داشت، تصریح کرد: البته ممکن است طرح این موضوع از سوی رئیس سازمان نظام پرستاری به دلایلی همچون تحلیل ناقص از سیستم قضایی کشور و خدمات جامعه دلسوز و زحمتکش پزشکی باشد.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان نظام پرستاری باید به دلیل ترویج فرهنگ خشونت و چاقوکشی از جامعه پزشکی، پرستاری و همچنین مردم عذرخواهی کند، تصریح کرد: به طور حتم این موضوع در کمیسیون بررسی شده و سپس با مشورت همکاران روندی را در پیش میگیریم که برخورد قانونی با این افراد صورت گیرد.
عابدی ادامه داد: البته در پی آن خواهیم بود که موضوع به صورت دوستانه حل و فصل شود و از مسئولان تقاضا داریم چنین اظهاراتی را دوباره تکرار نکنند اما اگر موضع آنها تغییر نکرد بنابراین برای نجات جامعه پرستاری، جلوگیری از ترویج خشونت و فرهنگ چاقوکشی و همچنین کشمکش های بین حرفه ای از مراجع قانونی موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
وی با تاکید بر اینکه اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و اعضای شورای عالی نظام پرستاری باید برای طرح چنین اظهاراتی از سوی رئیس کل سازمان نظام پرستاری مواضع خود را مشخص کنند، گفت: تاکنون مشاهده نکرده ایم که جامعه پرستاری نسبت به این نوع سخنان موضع گیری مناسبی داشته باشد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، افزود: بنابراین از اعضای هیئت علمی و شورای عالی نظام پرستاری تقاضا داریم مواضع خود را در رابطه با اظهارات رئیس کل سازمان نظام پرستاری مشخص و روشن کنند تا نمایندگان مجلس بهتر بتوانند در این زمینه تصمیم گیری کنند.