به گزارش شفا آنلاین،ماریا گلیمور، عضو تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا، در این باره می گوید: «افراد دارای فاکتور ژنتیک در زمینه چاقی بیشتر از همه در معرض تاثیرپذیری از پیشرفت های مدرن امروزی در راستای افزایش چاقی هستند. دسترسی گسترده به مواد خوراکی پرکالری و ارزان، و تماشای طولانی مدت تلویزیون همگی از عوامل تاثیرگذار امروزی بر بروز چاقی هستند.»
در این مطالعه، محقان بر داده های حدود ۸۸۰۰ شرکت کننده بزرگسال در سطح کشور آمریکا که بین سال های ۱۹۰۰ تا ۱۹۵۸ بدنیا آمده بودند تکیه کردند.
تیم تحقیق، نمره مربوط به ریسک ژنتیکی چاقی هر فرد را براساس ۲۹ متغیر ژنتیکی مرتبط با چاقی برآورد کردند. سپس آنها نمره ریسک مربوط به شاخص توده بدنی هر فرد را مقایسه کردند.
محققان دریافتند وجود ژن های مرتبط با چاقی به مرور زمان در این افراد افزایش نیافته بود. اگرچه تاثیر این ژن ها بر شاخص توده بدنی هر فرد در دهه های بعد افزایش یافت، چراکه سبک زندگی مدرن به شیوه ای تغییر یافته بود که موجب افزایش چاقی شده بود.