کد خبر: ۱۱۴۴۹۱
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۹ - ۱۵ تير ۱۳۹۵ - 2016July 05
شفا آنلاین>تغذیه>تغذیه مناسب در بیمار مبتلا به سرطان بسیار مهم است. از آنجا که هم بیماری و هم درمان آن می‌تواند روی اشتها تاثیر بگذارد، سرطان و درمان سرطان می‌تواند بر توانایی بدن در تحمل بعضی غذاهای خاص و مصرف برخی مواد مغذی تاثیر بگذارد.
به گزارش شفا آنلاین،   نیازهای تغذیه‌ای بیماران سرطانی از فردی به فرد دیگر فرق می‌کند. پزشک، پرستار یا متخصص تغذیه می‌تواند در تشخیص نیازهای تغذیه‌ای و روش‌های دستیابی به آن به شما یاری رساند. تغذیه مناسب حین درمان سرطان کمک می‌کند تا شما:
احساس بهتری داشته باشید.
قدرت وانرژی خود راحفظ کنید.
وزن و ذخیره بدنی مواد مغذی را حفظ کنید.
عوارض جانبی ناشی از درمان را تحمل کنید.
احتمال خطر بروز عفونت را کاهش دهید.
سرعت بهبودی و بازتوانی خود را تسریع کنید.

       تغذیه مناسب به معنی مصرف غذاهای متنوع، به‌گونه‌ای است که نیازهای مواد مغذی مورد نیاز را برای حفظ سلامتی هنگام مقابله با سرطان تامین کند. این مواد مغذی شامل پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها، چربی، آب، ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

       ویتامین‌ها و مواد معدنی برای رشد و نمو طبیعی مورد نیاز است. این مواد همچنین برای مصرف انرژی (کالری) غذاها مورد نیاز است، ولی مصرف رژیم غذایی متعادل در بیماری که تحت درمان سرطان است و دچار عوارض جانبی طولانی‌مدت شده، مشکل است. در این موارد پزشک یا متخصص تغذیه مصرف مولتی‌ویتامین و مکمل مواد معدنی روزانه را تجویز می‌کند. قبل از شروع مصرف مولتی‌ویتامین‌ها و مکمل‌ها حتما با پزشک خود مشورت کنید. بعضی افراد مبتلا به سرطان برای تقویت سیستم ایمنی یا حتی از بین بردن سول‌های سرطانی مقادیر زیادی ویتامین، مواد معدنی و سایر مکمل‌های غذایی مصرف می‌کنند. برخی از این مواد خصوصا وقتی زیاد مصرف شوند، ممکن است مضر باشند. در واقع مقادیر زیاد برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی تاثیر شیمی‌درمانی یا پرتودرمانی را کاهش می‌دهد. در هنگام درمان سرطان بهتر است از مکمل‌هایی که حداکثر حاوی مقادیر مورد نیاز روزانه (DV) از مواد مغذی و بدون آهن است، استفاده کرد، مگر اینکه پزشک شما مصرف آهن را تجویز کرده باشد. باز هم تاکید می‌شود که قبل از مصرف این مکمل‌ها با پزشک مشورت کنید.Medical News Today
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: