این
مطالعات با همکاری پژوهشگران کشور نیوزیلند و موسسه ملی سلامت در ایالات
متحده آمریکا انجام شده است.
برای
نمونه در این مطالعات مشخص شد که در بریتانیا، افراد به طور متوسط در طول
روز 3 هزار و 428 کالری مواد غذائی دریافت میکنند که این میزان بیش از
هفتاد درصد از مقدار مورد نیاز مصرفی در زنان بیشتر بوده و برای مردان نیز
37 درصد بیش از میزان منطقی مورد نیاز در طول روز است. بررسی آمارهای پیشین
حاکی از این موضوع است که میزان کالری دریافتی مردم بریتانیا در سالهای
اخیر به نسبت سال 1993 میلادی در حدود 212 کالری افزایش داشته است.
در
همین زمینه سرپرست این تیم تحقیقاتی با عنوان این موضوع که افزایش میزان
مواد غذیی در دسترس میتواند منجر به افزایش میزان مصرف شود، افزود: «این
موضوع سبب دریافت میزان بیشتری از کالری به صورت روزانه شده و در نتیجه
شاهد افزایش وزن در بین مردم بسیاری از کشورها هستیم.» دانشمندان همچنین در
این مطالعات دریافتند که افزایش زیاد دسترسی به مواد غذایی به میزان بیش
از مورد نیاز مصرف روزانه، علاوه بر بروز پدیده افزایش وزن، موجب بالا رفتن
بیش از حد دورریز و اسراف مواد غذایی و زبالههای ناشی از آن شده است.
بنابراین
به نظر میرسد کشورهای مختلف جهان باید سیستم غذایی خود را هدایت کنند.
این موضوع نیازمند توجه و اصلاح بخشهای مختلفی از جمله کشاورزی، تولید
مواد غذایی، صنایع توزیع و مواد غذایی و خردهفروشها، رفاه اجتماعی و
آموزش و پرورش است.