کد خبر: ۱۱۴۳۰۸
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۱۳ تير ۱۳۹۵ - 2016July 03
شفا آنلاین>طب سنتی>همیشه از گیاهان و ادویه‌ها برای طعم و مزه بخشیدن به غذاها استفاده می‌کنیم اما این مواد محبوب و مورد استفاده هر روز ما برای لاغر شدن هم مفید هستند.

 به گزارش شفا آنلاین،همیشه از گیاهان و ادویه‌ها برای طعم و مزه بخشیدن به غذاها استفاده می‌کنیم اما این مواد محبوب و مورد استفاده هر روز ما برای لاغر شدن هم مفید هستند.
 
دارچین :
علاوه برافزایش متابولیسم که گام مهمی در کمک به لاغری و نیز حفظ وزنی سالم است، قندخون را نیز تنظیم می‌کند. همچنین تری گلیسیریدها، چربی بد و میزان کلسترول کل بدن را در افراد مبتلابه دیابت نوع دوم کاهش می‌دهد. علاوه بر این مصرف دارچین سوخت‌ و ساز گلوکز را تا ۲۰ درصد افزایش می‌دهد.

 
زردچوبه :
این ادویه خوش‌رنگ حاوی کورکومین است که رگ‌های خونی را از تشکیل بافت چربی اضافی بازمی‌دارد که این امر هم‌ وزن را کاهش می‌دهد هم چربی بدن را.


  زیره :
که هم برای تولید انرژی و هم گوارش مفید ست به افزایش کنترل گلایسمیک در افراد مبتلابه دیابت نوع دوم هم کمک می‌کند. همچنین از خاصیت ضد اضطراب و نیز تقویت حافظه برخوردار است. 

  
 زنجبیل :
که طبع گرمی دارد به آرام و نرم کردن روده کمک می‌کند. همچنین خاصیت ضدالتهابی دارد. مطالعات نشان داده است که زنجبیل می‌تواند هم سوخت‌وساز بدن را افزایش دهد و هم جلوی اشتها را بگیرد.  

 

 قاصدک :
که تمام بخش‌های آن خوراکی است در کند کردن سیستم گوارش که موجب می‌شود فرد برای مدت‌زمانی طولانی‌تر احساس سیری کند مؤثر است. علاوه بر خاصیت آنتی‌اکسیدانی حاوی فیبر، بتا کاروتن و ویتامین ک ۱ و نیز دیگر ویتامین‌ها و مواد معدنی است.   


خردل :
می‌تواند میزان متابولیسم را تا ۲۵ درصد به ناگهان افزایش دهد. با مصرف روزانه ۳ و نیم قاشق چای‌خوری خردل می‌توانید روزانه ۴۵ کالری اضافی بسوزانید. 
برچسب ها: لاغری ، دارچین ، قندخون
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: