به گزارش شفا آنلاین،همیشه از گیاهان و ادویهها برای
طعم و مزه بخشیدن به غذاها استفاده میکنیم اما این مواد محبوب و مورد
استفاده هر روز ما برای لاغر شدن هم مفید هستند.
دارچین :
علاوه
برافزایش متابولیسم که گام مهمی در کمک به لاغری و نیز حفظ وزنی سالم است،
قندخون را نیز تنظیم میکند. همچنین تری گلیسیریدها، چربی بد و میزان
کلسترول کل بدن را در افراد مبتلابه دیابت نوع دوم کاهش میدهد. علاوه بر
این مصرف دارچین سوخت و ساز گلوکز را تا ۲۰ درصد افزایش میدهد.
زردچوبه :
این
ادویه خوشرنگ حاوی کورکومین است که رگهای خونی را از تشکیل بافت چربی
اضافی بازمیدارد که این امر هم وزن را کاهش میدهد هم چربی بدن را.
زیره :
که
هم برای تولید انرژی و هم گوارش مفید ست به افزایش کنترل گلایسمیک در
افراد مبتلابه دیابت نوع دوم هم کمک میکند. همچنین از خاصیت ضد اضطراب و
نیز تقویت حافظه برخوردار است.
زنجبیل :
که
طبع گرمی دارد به آرام و نرم کردن روده کمک میکند. همچنین خاصیت
ضدالتهابی دارد. مطالعات نشان داده است که زنجبیل میتواند هم سوختوساز
بدن را افزایش دهد و هم جلوی اشتها را بگیرد.
قاصدک :
که
تمام بخشهای آن خوراکی است در کند کردن سیستم گوارش که موجب میشود فرد
برای مدتزمانی طولانیتر احساس سیری کند مؤثر است. علاوه بر خاصیت
آنتیاکسیدانی حاوی فیبر، بتا کاروتن و ویتامین ک ۱ و نیز دیگر ویتامینها و
مواد معدنی است.