شفا آنلاین>سلامت>تغذیه> مصرف آلو با جلوگیری از افزایش فشارخون، کنترل قندخون و پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی ـ عروقی، سرطان، بیماریهای گوارشی، کاهش چربی و ... نقش بسزایی در سلامت انسان دارد.
به گزارش شفا آنلاین، آلو؛ میوه تک هستهای از خانواده زردآلو و هلو، دارای طعم
متغیر ( از ترش تا شیرین ) و رنگهــای زرد، سبـز، قـرمـز و ارغوانـی است
که بیش از هزاران گونه متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد که از نظر
رنگ، شکل و اندازه، دارای تنوع زیادی هستند.
آلو،
اکثراً به صورت تازه مصرف میشود؛ اما میتوان آن را به صورت خشک و یا
بصورت کمپوت و مربا مصرف کرد و یا به کیکها، سالادها و غذاها اضافه نمود.
در طب چینی، آب آلو بهعنوان « اکسیر صبحانه » جهت سمزدایی وشادابی بدن بعد از خواب توصیه شده است. فردا