به گزارش شفا آنلاین، سید جواد علوی درباره قوانین میوه خوردن اظهار داشت: بین خوردن میوه و غذا باید دستکم 2 ــ 1.5 ساعت فاصله باشد چون در غیر این صورت، موجب سوء هاضمه میشود.
بهگفته وی پس از میوههای تر مانند سیب و انگور و هندوانه نباید بلافاصله آب نوشید وگرنه موجب نفخ شدید و سنگینی معده میشود. در همراهی میوهها باید به گرمی و سردی آنها توجه شود، همچنین دو میوه نفاخ نباید همزمان استفاده شوند.
این کارشناس طب سنتی بیان داشت: سیب و انگور را میتوان بهعنوان غذا خورد ولی هندوانه و خربزه و طالبی برای این کار مناسب نیستند.
علوی بیان داشت: سیب شیرین را میتوان به همه توصیه کرد؛ گرممزاج ها میتوانند سیب ملس استفاده کنند. خوردن فالوده سیب با نصف استکان گلاب و کمی شکر یا نبات، موجب تقویت ذهن و قوای بدن میشود.
وی افزود: زیتون حتماً باید همراه غذا خورده شود نه پیش و پس از آن. انجیر و آلو برای رفع یبوست در رمضان مناسباند و حتماً باید رسیده و شیرین باشند؛ خوردن میوههای نارس موجب سوء هاضمه میشود.
شربت انجیر مناسب فصل تابستان
این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: برای تهیه شربت انجیر تعدادی انجیر خشک را در یک ظرف آب گرم ریخته شود و 24 ساعت خیس بخورد سپس میتوان آب آن را جداگانه بهصورت خنک و انجیرها را هم جدا مصرف کنید، البته میتوان انجیر را در گلاب خیساند که اثرات آن خیلی بهتر میشود.
علوی خاطرنشان کرد: اگر شربت انجیر قبل از غذا مصرف شود بهعنوان یک ملین خوب و بدون عارضه محسوب میشود که علاوه بر اینکه نوشیدنی مناسب در تابستان است, بسیار مقوی بدن بوده و به بدن انرژی میرساند.