به گزارش شفا آنلاین،سید مهدی میرغضنفری درباره ماه رمضان اظهار داشت: نخوردن سحری کار بسیار غلط و بسیار مضر است و توصیه نمیشود.
وی گفت: برای بعضی از افراد بسیار معدود ما باید از نزدیک ببینیم و معاینه کنیم و شاید بگوییم که سحری بسیار کم بخورند که خیلی بهندرت پیش میآید.
زخم معده و زخم اثنیعشر از عوارض روزه بدون سحری است
این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: غذا اگر وارد معده نشود و مخصوصاً در روزهای بلند گرم و افرادی که غلبه گرمی و خشکی در بدن دارند بسیار بیشتر در معرض خطر هستند و اگر این افراد بدون سحری روزه بگیرند بروز مشکلات گوارشی مخصوصاً زخم معده و اثنیعشر بسیار زیاد است.
وی گفت: حتی در بعضی از افراد نخوردن سحری و بروز مشکلات گوارشی منجر به بستری شدن آنها میشود و ممکن است نتوانند روزه را ادامه دهند؛ وقتی قوه بدن چیزی در معده برای هضم پیدا نکند به بافت طبیعی میپردازد و آن را میخورد و هضم میکند و بهمرور خونریزی ایجاد میکند و زخمها و التهابات ایجاد میشود.
مصرف شیرینی زیادی در هنگام سحر موجب افت شدید قندخون میشود
میرغضنفری ادامه داد: مصرف شیرینی زیادی که در هنگام سحر مصرف میکنند, میتواند موجب افت شدید قند خون در طول روز شود بنابراین بین افطار تا زمان خواب غذاهای سبک مصرف کنند، میوهجات، سبزیجات، آشها و سوپها مصرف شود.
این پژوهشگر خاطرنشان کرد: از وعده افطار تا وعده سحری افراد خیلی غذا نخورند چون گوارش در ماه رمضان ضعیف میشود؛ افراد در وعده سحر غذای خوب و یک مقدار سنگینتر و پرانرژیتر بخورند تا در طول روز انرژی داشته باشند.