کد خبر: ۱۱۲۴۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - 2016June 17
شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص دهان و دندان گفت: خوراکی ها و آشامیدنی ها مانند چای، قهوه، نسکافه، کاکائو، ادویه جات و رنگدانه های داخل غذا تاثیر بسیار زیادی در تغییر رنگ دندان ها دارند.
به گزارش شفا آنلاین،اکبر فاضل متخصص دهان و دندان گفت: بدرنگی دندان ها ریشه در عوامل مختلفی دارد که وراثت یکی از مهمترین دلایل رنگ دندان ها است. رنگ دندان ها انواع مختلفی دارند همچون زمینه طوسی رنگ،زرد رنگ و سفید.

وی ادامه داد: خوراکی ها و آشامیدنی ها مانند چای، قهوه، نسکافه، کاکائو، ادویه جات و رنگدانه های داخل غذا تاثیر بسیار زیادی در تغییر رنگ دندان ها دارند که افراد می توانند با کنترل مواد غذایی مصرفی خود از هرچه تیره تر شدن دندان هایشان جلوگیری کنند.

فاضل ابراز داشت: از دلایل دیگر بدرنگی دندان ،استفاده زیاد از فلوراید است،وقتی فرد از آب فلوراید دار بیش از اندازه استفاده کند دچار بیماری به نام "فلوروزیس دندانی" میشود که در آب شرب بعضی از مناطق کشور به وفور دیده می شود.

علت دیگر تغییر رنگ دندان "مردن عصب" است که باعث تیره و سیاه شدن رنگ دندان می شود.

وی در خصوص نحوه درمان تغییر رنگ دندان ها افزود: راه های درمان این بدرنگی شامل ،جرم گیری و روکش کردن است که اگر درست انجام شود تغییری در بافت مینای دندان ایجاد نمی کند.

وی در پایان ابراز داشت: افرادسیگاری هفته ای 2 مرتبه از خمیردندان جرم گیر و سفیدکننده استفاده کنند.
برچسب ها: متخصص ، دندان ، وراثت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: