شفا آنلاین>سلامت>طب سنتی>یک کارشناس گیاهان دارویی، از شربت "گیاه راوند" به عنوان نوشیدنی نام برد که علاوه بر رفع عطش، میتواند قدرت ایستایی بدن را در طول روز، افزایش داده و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت و سمزدایی کند.
![](/files/fa/news/1395/3/21/218897_863.jpg)
به گزارش
شفا آنلاین، احمد دانایی با اشاره به مصادف شدن ماه مبارک رمضان با فصل گرم
سال که در آن تعریق بدن به شدت بیشتر میشود، افزود: استفاده از
نوشیدنیهایی که عطش را رفع و قدرت و توان بدن را افزایش میدهد در این ماه
ضرورت دارد.
وی شربت گیاهی راوند را یک شربت مفید برای ایام روزه
داری عنوان کرد و گفت: این شربت از عصاره چندین گیاه نظیر عصاره چای سبز،
عصاره دارچین، برگ به لیمو و... تشکیل شده و به علت دارا بودن اسید
گلورونیک، سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.
دانایی همچنین گفت:
شربت راوند به دلیل دارا بودن نوعی آنتی بیوتیک قوی باعث می شود که مواد زائد و سموم بدن دفع شود.
این
کارشناس طب سنتی با بیان اینکه یکی از بیماریهای شایع در ماه رمضان که از
کمبود آب و املاح معدنی در بدن ایجاد میشود تنبلی روده است که شربت راوند
به دلیل دارا بودن اسید گلورونیک، املاح معدنی، اسید سیتریک، ویتامینهای
گروه B , و... در درمان این بیماری و جلوگیری از ابتلاء به آن نقش مهمی را
ایفا میکند.
وی ادامه داد: از آنجا که طعم شربت راوند ترش مزه است، افراد بنا بر ذائقه خود میتوانند آن را با عسل طبیعی شیرین کنند.
دانایی خاطرنشان کرد: در روزهای عادی بهترین زمان مصرف این شربت قبل از
صبحانه و عصرها است اما برای افراد روزهدار ۳۰ دقیقه بعد از صرف افطار و
در مرحله دوم بعد از وعده سحر زمان مناسبی برای نوشیدن این شربت گیاهی است.
وی اظهار کرد: مقدار مصرف معمول این شربت در هر وعده یک استکان معمولی است.
این
کارشناس طب سنتی با اشاره به دیگر فوائد گیاه راوند افزود: جلوگیری از
ریزش موها، چین و چروک پوست و سخت شدن رگها، مفاصل و عضلات از دیگر فوائد
این گیاه دارویی است.ایسنا