کد خبر: ۱۱۰۸۵۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ - 2016June 04
شفا آنلاین>سلامت>پژوهشگران می‌گویند استفاده از درمانی ترکیبی، می تواند شانس زندگی مبتلایان به سرطان لوزالمعده را تا دو برابر افزایش دهد.
به گزارش شفا آنلاین،سرطان لوزالمعده، یکی از صعب العلاج‌ترین و کشنده‌ترین انواع سرطان به شمار می‌رود.
پژوهشگران انگلیسی می‌گویند استفاده از دو نوع داروی شیمیایی می‌تواند به مبتلایان این سرطان کمک کند.
این پژوهشگران می‌گویند 29 درصد از هفتصد بیماری که پس از جراحی و برداشته شدن تومور بدخیم، از این داروهای ترکیبی استفاده کرده بودند، دستکم 'پنج سال' زنده ماندند.
در مقام مقایسه، تنها 16 درصد از بیمارانی که از درمان های متداول استفاده می کنند، تا پنج سال پس از عمل، زنده می‌مانند.
دانشمندان می‌گویند رویکردهای جدید برای درمان سرطان می‌تواند آغازگر دوره جدیدی برای درمان آن باشد.
به گفته آنها، یافته‌های جدید نشان می‌دهند که با چنین رویکردهایی، بهبود چشمگیری در بیماران مبتلا به وجود می‌آید.
سرطان لوزالمعده با سرطان پانکراس (به انگلیسی: Pancreatic cancer) زمانی رخ می‌دهد که سلول‌های درون غدهٔ لوزالمعده که پشت معده قرار دارد، به صورت خارج از کنترلی شروع به تکثیر می‌کنند و یک توده تشکیل می‌دهند. این سلول‌های سرطانی توانایی حمله به دیگر بخش‌های بدن را دارند.
عوامل خطر سرطان پانکراس ،استعمال دخانیات، چاقی، دیابت و شرایط ژنتیکی خاص است که حدود 25 درصد موارد این بیماری به دلیل سیگار کشیدن است.
در سال 2012، انواع سرطان پانکراس هفتمین عامل مرگ ناشی از سرطان بودند که در سطح جهان به مرگ 330000 نفر در آن سال منجر شدند. در ایالات متحده، سرطان پانکراس چهارمین عامل مرگ ناشی از سرطان است. این بیماری بیشتر در کشورهای توسعه یافته رخ می‌دهد و این کشورها در سال 2012 شاهد 70 درصد از موارد جدید این بیماری بوده‌اند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: