شفا آنلاین>سلامت>وقتی طعم خوش همبرگر و ساندویچ ها در رستوران ها شما را به خوردن هر چه بیشتر آن مشتاق می کند باید بدانید که یک ترفند سیاه برای این طعم وجود دارد که به خاطر مواد اولیه مرغوب نیست.
به گزارش شفا آنلاین،کارشناسان
هشدار می دهند ماده افزودنیE621 که نوعی نمک سدیم است خطرناکترین سمی است
که افراد هر روز آن را به همراه اکثر مواد غذایی فرآوری مصرف می کنند.
گفتنی
است، این نمک سدیم که در واقع نوعی نمک صنعتی است باعث خوشمزه شدن انواع
مواد غذایی چون همبرگرها ، انواع پیتزا، چیپس و سایر خوراکی های فست فودی
می شود و خاصیت اعتیاد آوری شدید مانند مواد مخدر دارد.
نخستین بار این نمک توسط یک شیمیدان ژاپنی در سال 1907 کشف شده است .
نمک E621 سبب می شود تا مواد غذایی کم قیمت و حتی غیر خوش طعم مزه دارو خوشمزه شوند.
در بسیاری از رستوران های دنیا به انواع غذا ها این ماده افزوده می شود تا مشتری ها جذب رستوران و غذاهای آن شوند.
از
جمله بیماری ها در اثر مصرف این ماده افزودنی می توان آسیب شدید سلول های
مغزی، اعتیاد به خوردن مواد غذایی ، چاقی ، مشکلات بینایی ، تخریب ژن ها و
آسیب قوه چشایی و بویایی را نام برد.
براین اساس
کارشناسان به افراد توصیه اکید می کنند از خوردن مواد غذایی فرآوری شده
خودداری کنند و همینطور برچسب مواد غذایی صنعتی را خوانده و در صورت مشاهده
این ماده از خوردن آن اجتناب کنند.