شفا آنلاین>طب سنتی>زنجبیل از جمله گیاهان با خواص بیشمار است که میتواند چربیهای بدن را به راحتی آب کند.
به گزارش شفا آنلاین،درخشانپور متخصص طب سنتی درباره خواص زنجبیل اظهار کرد: زنجیل گیاهی با طبع گرم است
وی
با بیان اینکه این دو گونه سفید و خاکستری است، افزود: نوع سفید در
ادویه جات مصرف می شود و نوع خاکستری با عطری مطبوع در بازار رایج
است.
وی
با بیان اینکه زنجبیل طبع سوزاننده و تلخ دارد و با افزایش سوخت و ساز بدن
موجب از بین رفتن چربی بدن می شود، گفت: این گیاه مقوی معده، ضدنفخ، مناسب
برای درمان دل درد، همچنین تعریق آور، محرک فعالیت غدد، اشتهاآور،
نیرودهنده، دفع سموم بدن و پاکسازی معده و روده می شود.
این
متخصص طب سنتی با بیان اینکه زنجبیل برای افراد با مزاج بلغمی و سرد مفید
است، گفت: برخی افراد از این گیاه برای سرماخوردگی، زکام و گلو درد بهره می
برند، همچنین زنجبیل برای بیماران رماتیسمی با درد پا توصیه میشود.
وی
در مورد طریقه مصرف زنجیل اظهار کرد: افراد می توانند 4 تا 8 گرم از
زنجبیل را در نیم لیتر آب به مدت 10 دقیقه بجوشانند و آن را مصرف
کنند.
درخشانپور
با اشاره به اینکه زنجبیل برای متعادل کردن طبع غذاهای سرد موثر است،
تصریح کرد: این گیاه برای اغلب افراد مفید بوده اما زیاده روی در مصرف آن
توصیه نمی شود و باید به میزان کافی از آن استفاده کرد.
وی
درباره موارد منع مصرف از زنجبیل عنوان کرد: بیماران دچار اگزما، حساسیت
های پوستی و دارای طبع گرم باید در مصرف زنجبیل زیاده روی نکنند.