کد خبر: ۱۰۹۴۳۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - 2016May 24
شفا آنلاین>سلامت>بررسی‌ها نشان داده جوشیدن آب بیش از یکبار بسیار نادرست و تهدیدی برای سلامت افراد است.

به گزارش شفا آنلاین،شاید شما نیز از آن دسته افراد باشید که آب موجود در کتری‌ها تعویض نمی‌کنید و در صورت کم شدن آب، تنها کمی بیشتر آب به آن اضافه می‌کنید. بسیاری افراد به منظور صرفه جویی در مصرف آب این کار را می‌کنند در حالی که کاملا اشتباه است.

در واقع وقتی آبی را بیشتر از یک مرتبه بجوشانید تغییراتی در سطح اکسیژن آن به وجود می‌آید که بسیار خطرناک است و سبب رسوب و تجمع مواد شیمیایی بسیار خطرناکی در آن می‌شود. می‌توانید به منظور اطمینان از این موضوع آزمایشی بسیار راحت را انجام دهید.

شاید شما نیز متوجه شده باشید چای‌هایی که بیش از دوبار گرم می‌شوند مزه واقعی و خوبی ندارند، این موضوع نشان می‌دهد بر اثر چندبار جوشیدن آب، خاصیت اصلی و فواید خود را از دست می‌دهد.

جوشاندن آب سبب کشتن باکتری‌ها می‌شود اما اگر این کار را چندین بار انجام دهید، گازها و مواد شیمیایی سمی همچون نیترات، آرسنیک و فلوراید در آن تولید می‌شود و به راحتی می‌تواند به سلامتی عمومی و عملکرد سیستم عصبی آسیب برساند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: