در مقابل، مصرف سوپ جو و گوشت مرغ، آش تشکیل شده از ماست، کدو، اسفناج و گشنیز برای آنها مناسب است.
شربتهای مناسب برای این گروه نیز شربت لیمو، آلو، نارنج، ماءالشعیر، سکنجبین و دوغ ترش است.
مصرف هویج، انار، سیب، گلابی، آلبالو، زرشک، گوجه سبز، کدو و اسفناج برای این افراد توصیه میشود.
خصوصیات سرد مزاجها و بخور و نخورهای آنها
افرادی که دارای طبع سرد هستند اغلب سفید پوستاند،ضعیف هستند و کمبود انرژی در آنها شایع است، در هوای سرد به راحتی گرم نمیشوند، میل زیادی به خواب دارند. این افراد معمولاً خونسرد هستند و درونگرا بودن از خصوصیات رفتاری آنهاست.
غذاهایی که برای این افراد توصیه می شود بیشتر آبکی است پس غذاهایی مثل آبگوشت،انواع سوپ و انواع آش های سنتی برای آنها مفید است.
مصرف شیربرنج و شلهزرد نیز برای این گروه
از افراد مناسب است و انواع پلو و خورشت های سنتی مثل خورشت قیمه، قورمه
سبزی، فسنجان و غیره بیشتر بخورند.
میوه های توصیه شده برای افراد
با طبع سرد: انواع مرکبات، انار، شاه توت، سیب، گلابی، آلبالو، گیلاس،
خربزه، هندوانه، گرمک، توت، انجیر، انگور و انبه برای این افراد توصیه می
شود.
کاهو، اسفناج، انواع جوانه ها مثل جوانه گندم و جو برای این گروه
از افراد مفید است و در مورد لبنیات نیز محدودیتی وجود ندارد و بهتر است
این افراد شیر، ماست، دوغ، پنیر، سرشیر و خامه مصرف کنند.
نوشیدنی هایی مثل خاکشیر، عناب، بابونه، ترنجبین، شیر خشت، زرشک و آلبالو نیز برای افراد با مزاج سرد توصیه می شود.
از طرفی مصرف غذاهای بسیار سرخ کردنی،تند و پرادویه برای این افراد توصیه نمی شود.