کد خبر: ۱۰۷۶۵۰
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 2016May 10
شفا آنلاین>سلامت>یک محقق و مدرس طب سنتی گفت: گیاه چای کوهی معطر و خوش‌طعم و دارای مزاج گرم و خشک است، لذا برای درمان اکثر بیماری‌های رطوبی و سردمزاج مفید است.

به گزارش شفا آنلاین،یوسف اصغری درباره چای کوهی اظهار داشت: چای کوهی به نام‌های دیگر مانند توکلیجه و کلکنه نیز مشهور است.

به‌گفته وی این گیاه معطر و خوش‌طعم دارای مزاج گرم و خشک است لذا برای درمان اکثر بیماری‌های رطوبی و سردمزاج مفید است.

این محقق و مدرس طب سنتی بیان داشت: چای کوهی رفع‌کننده قولنج‌های سردمزاج, مدر بول (ادرار), قاعده‌آور, خردکننده سنگ‌های مجاری ادرار و صفراوی, دافع اخلاط بلغمی غلیظ که در شش‌ها یا رحم یا امعاء تجمع یافته است و همچنین افزایش دهنده قوای جنسی نیز است.

اصغری اضافه کرد: جوشانده چای کوهی برطرف کننده حالت غش و خفقان است، همچنین درمان کننده دردهای مفاصل و روماتیسم به‌خصوص در سردمزاجان است.

وی بیان داشت: مصرف زیاد چای کوهی برای افراد گرم‌مزاج مضر است و موجب خون‌آلود شدن ادرار می‌شود. مصرف این گیاه برای زنان باردار ممنوع است چون موجب مرگ جنین می‌شود.

این مدرس و محقق طب سنتی عنوان کرد: متأسفانه برخی افراد چای کوهی را با علف چای (هوفاریقون/ گل راعی) اشتباه می‌گیرند. هوفاریقون دارای گل‌های زرد است اما چای کوهی گل‌های ریز بنفش پوشیده از کُرک دارد.

اصغری یادآور شد: برای تهیه جوشانده، 10 گرم چای کوهی را با دو لیوان آب بگذارند با حرارت ملایم بجوشد تا دوسوم آن باقی بماند و سپس گرم گرم آن را صاف کرده و خورده شود. برای تهیه دمنوش چای کوهی، مقداری از آن را به‌مدت 10 دقیقه مانند چای دم کنند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: