به گزارش شفا آنلاین،دکتر جنت در همایش ملی نشان ایمنی و سلامت با اشاره به جهش مناسب ایران در حوزه محصولات غذایی گفت: دیگر دغدغه کشور ما تامین مواد غذایی نیست، بلکه چگونگی و میزان کالریای که مردم دریافت میکنند، دغدغه کشور ما شده است و امیدواریم بتوانیم با کمک صنایع غذایی، رژیم غذایی سالمی را در اختیار مردم بگذاریم.
وی کاهش دریافت کالری از طریق چربیها و کاهش دریافت نمک را یکی از اهداف و برنامههای سازمان غذا و دارو در سال 95 عنوان کرد و افزود: بیشتر مخاطرهای که سلامت جامعه ما را تهدید میکند بیماریهای غیرواگیر است که خطرناکترین و مرموزترین آنها دیابت است. به طوری که دیابت تمام جوامع در حال توسعه و صنعتی را تهدید میکند و در آینده بودجههای سلامت برای درمان و پیشگیری از این بیماری صرف خواهد شد. اما امیدواریم ما بتوانیم این حجم بیماریهای غیرواگیر را در کشور کنترل کرده و به حداقل برسانیم.
جنت، دومین برنامه سازمان غذا و دارو را ایجاد سامانه غذا و دارو دانست و گفت: بنا داریم که دغدغه تولیدکنندگان و تامینکنندگان مواد غذایی را در زمینه بروکراسی اداری به حداقل برسانیم. بر این اساس در حال راهاندازی سامانهای با عنوان سامانه غذا و دارو هستیم که بخشهایی از آن به خوبی پیش رفته و در اردیبهشتماه قسمتهای مربوط به مواد اولیه آن راه میافتد.
مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ادامه داد: در نظر داریم تا در سال 95 این سامانه را در زمینه ارائه پروانههای ساخت و تولیدکنندگان گسترش دهیم تا تنها دغدغه تولیدکننده ما تولید فرآوردههای با کیفیت باشد نه اینکه در سیستم اداری رفت و آمد کند. بنابراین امیدوارم بتوانیم با این شیوه تنوع محصولات غذایی و سلامتمحور را که دغدغه مردم است، ایجاد کرده و محصولی خوب با اندازه کافی و در راستای اهداف سلامتمحور در اختیار مردم قرار دهیم. بنابراین امیدواریم با کمک شما تولیدکنندگان به این اهداف دست یابیم.