شفا آنلاین>سلامت>کلم ترش یا سبزیجات ترش میتواند راه مبارزه با چربیهای بدن و بسیاری از بیماریها باشد.
به گزارش شفا آنلاین، کلم
ترش یا سبزیجات ترش خواص سلامتی فراوانی همچون تقویت گوارش، پیشگیری از
سرطان، حمله مغزی، حمله قلبی و مشکلات قلبی عروقی دارند که به طور علمی
اثبات شده است.
کلم
ترش یا همان سبزیجات ترش خواص پروبیوتیک دارد و علت آن فرآیندی است که مزه
آن ترش میشود و تخمیر طبیعی آن باعث میشود باکتریهای خوبی در دستگاه
گوارش بوجود آید به همین علت توصیه میشود به منظور بازیابی باکتریهای
مفید و سالم در رودهها، آن را بعد از فرآیندهای درمانی آنتیبیوتیکی مصرف
کنید.
این
سبزی سرشار از ویتامین ث است و از بیماریهایی که بر اثر کمبود ویتامین ث
در بدن بوجود میآید به شدت جلوگیری میکند. گفته میشود که مصرف غذاهای
تخمیرشده همچون سبزیجات ترش در فرآیند کاهش وزن به خصوص در ناحیه شکم، باسن
و ران بسیار موثر است.
غذاهای
تخمیرشده متابولیسم بدن را افزایش میدهد و از تورم و التهاب اندامهای
داخلی و خارجی بدن جلوگیری میکند و به همین دلیل حتی از چاقیهای ظاهری
نیز جلوگیری میکند. سبزیجات ترش محتویاتی دارد که از باریک شدن رگها و
تنگ شدن شریانهای بدن جلوگیری میکند و آنزیمهای آنتیاکسیدانهای طبیعی
را فعال میکند، به همین علت خطر حملههای قلبی و عروقی را به شدت کاهش
میدهد.
علاوه
بر این سبزیجات ترش حاوی موادی با خواص ضد سرطانی است و به همین دلیل
میتواند از سرطان جلوگیری کند و در صورت ابتلا آن را مهار یا متوقف کند.
این نوع سبزی به علت داشتن مواد معدنی و ویتامین K در استحکام و تقویت
استخوانها نیز نقش بسیار مهمی را ایفا میکند.
برای
تهیه آن در خانه میتوانید 2 عدد کلم سبز را با دو قاشق نمک دریایی
تصفیهشده ترکیب کنید و سپس همه موارد را در ظرفی بزرگ بریزید و با دست
آنها را هم بزنید تا یک دست شود و ساختار سلولیاش شکسته شود. به محض
شکسته شدن ساختار سلولی کلم سبز، مایعی از آن خارج میشود که میتوانید از
کلم و مایعش استفاده کنید.